2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 225 پست
دستم میره بهش پیام بدم بگم بیا حلال کنیم همو شاید حرف بزنه

اون پسره تو محرم کی بود

اره مثلا ی پیام بده ک من همش توخوابام میبینمت منم یکم تقصیر داشتم حلالم کن اروم شم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولشم راحت نیست من داعون شدم ۲ماه ندیدمش دلم برا بوی تنش تنگ شده خوب نمیشه ناراحتی اعصاب داره امروز ...

خب عزیزم باهاش بمون میدونم سخته من جای تو نیسم ک این حرفو میزنم ولی الان چندباررر پستات و تایپکات و دیدم برا طلاق عجله نکن هنوز فرصت هس یکم وقت بده هم ب خودت هم همسرت ...مشاوره برین درست میشه ی درصد فک کن بتونین دوباره باهم زندگی کنین ..انشاالله ک هرچی خیره براتون پیش بیاد خیلی نگرانت شدم فردا حتما بگو چیکاکردی تگم کن

„پروردگـارا.. ب من آرامش ده تا بپـذیرم آنچـه را ک نمی توانم تغییردهـم..دلیری ده ..تا تغییر دهم آنچه را میتوانم تغییر دهـم ..بینش ده تا تفاوت این دوتا رابـدانم..مرا فـهم ده..تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میـل من رفتـار کنند..‌„✨❤😘
ارزومه ی بار دیگ بغلش کنم

من سه ماه از شوهرم دوربودم عاشق عطرشم ی لباسشو داشتم همش تاصب روش هق هق میکردم ارزوم بود بمیرم بیا بغلم کنه بزارتم تو قبر توهمین اندازه کم توهمین اندازه محتاج

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
خیلی ممنونم عزیزدلم❤️🌹🌹 ولی واقعا ناراحت شدم برات🥺راهی نداره دوباره برگردید به هم؟

هیچی ی طرفه نمیشه ولی ب گوشم‌رسیده ک گفته بدبخت شدم زنم رفت...

پیامتو خوندم عزیزم  قلبم به درد اومد  اگر جا داره ببخش ، روش کار کن خوبیاش بیشتر بشه بخد ...

خسیسه عصبیه بدبینه به همه میگه مامانت نمیزاره ما زندگی کنیم نمیزاره  خونه مامانم بمونم نمیزاره با تلفن باهاشون حرف بزنم

دوستمه

اخه گلم اون اینو دیدهدیگ فک میکنه چنتا زیر سر داری

خسیسه عصبیه بدبینه به همه میگه مامانت نمیزاره ما زندگی کنیم نمیزاره  خونه مامانم بمونم نمیزاره ...

بزار یه ۳۰_۴۰جلسه تا عید بره پیش روانشناس وروانپزشک جای معتبر کاملا قرصاشو مصرف کنه اگ خوب نشد طلاق بگیر

ن مجرده منو میبینه باحسرت وایمیسته نگام میکنه اوایل میگازید میرفت

اگر میتونید برید مشاور مجرب و برگردن

حالا من رو بگو چقدر تباهم هنوز جونمم براش میدم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم...