2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 4375 بازدید | 225 پست
فالوش کنم؟خانوادش پدرمو درمیارن

بایه پیج فیک 

بعد بفهمه تویی مخ خودشو بزن برین ب خانواده اش بعد برگرد 

ببین منو شوهرمم داشتیم جدا میشدیم استوری گذاشتم همونکا نوید محمد زاده میگف میدونم منو دیگ نمیخواد اما من دلمممم لک زده یبار دیگ ببینمش واینا چنتام غمیگن وگربه اومد پیم داد منم گفتم اشتباه کردم و...خانواده اش اصلا نفهمیون مخشو زدم رفتیم سر زندگیمون وایییی مادرش اتیش گربته بود میگف اررررره اومدی پاشو بوسیدی اومدددی التماسش کردی و....گفتم خوب کردم شوهرمه عاشقشم دوسش دارم وای چ اتیشی ک گرفته بود

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم تاپیکاتو خوندم شوهرت اگه واقعا از ته دل عاشقت بود وقتی میدید ک زندگیتون داره میپاشه از هم یه خ ...

اره میدونم منو برد جای دیگ اما بزور رفتارشم بدتر کرد الان ک رفتم میدونم ک فهمید چ اشتباهی کرد

ببین فردا ازدواج کنه دیوونه میشی هرلحظه قلبت درد میگیره میگی کاش غرورمو زیرپام له میکردم ی کاری بکن

اصلا شده یکی دیگ‌ فک کنم دماغ عمل کرده هرروز با ی موتوره جز نگاه هیچ کار دیگ ای نمیکنه ک بیاد سمتم 

اینم بگم محرم منو با پسر دید جا خورد

نمیشه ما کنار هم بدبخت میشیم این عشق الانمونم بعدها به نفرت تبدیل میشه

ببین میشی یه زن مطلقه ک همش بهت چشم دارن اینجا ایرانه همون خونه ی خانواده ات ک یه روز دختر خونه بودی وازهمه چی حق داشتی میشی یه مهمون غریبه ک حتی کانال تلدزیونم نمیتونی عوض کنی بنظرم شرط بزار بره روانشناس وروانپزشک یه ۲۰_۳۰جلسه بره داروهاشو مرتب بخوره برگرد

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
نمیشه ما کنار هم بدبخت میشیم این عشق الانمونم بعدها به نفرت تبدیل میشه

وا چی میگی تو زندگی یا رابط ای ک مرد عاشق باشه اصلا بدبختی در کار نیس 

تو دلت بااون نیس

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
اره میدونم منو برد جای دیگ اما بزور رفتارشم بدتر کرد الان ک رفتم میدونم ک فهمید چ اشتباهی کرد

دیگه هیچ وقت به اون زندگی برنگرد دختر عاقل باش .الانم بخاطر تغییرهورمونه یادش افتادی وگرنه عزیزتر از خودت کسی نیس 

تواینهمه تحمل کردی دیگه بسه

من شوهرم هیچ وقت طلاقم نمیده ولی هیچ وقتم آدم نشد من بچه کوچیک دارم منتظرم بزرگ شه براهمیشه برم

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍
اصلا شده یکی دیگ‌ فک کنم دماغ عمل کرده هرروز با ی موتوره جز نگاه هیچ کار دیگ ای نمیکنه ک بیاد سمتم&n ...

پسره کی بود؟؟؟؟

اگه بدونی چیا کشیدم من 🥺💔من تازه عروس بودم کتکم زدن بیرونم کردن هزار تا حرف زدن قلبمو شکوندن شوهرم ...

امیدوارم زندگیت پر از آرامش باشه کنار عشقت سخته میفهمم

امروز شوهرم بهم پیام داد بیرون میری خودتو بپوشون سرما نخوری یادت نره صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم بخور ...

پیامتو خوندم عزیزم 

قلبم به درد اومد 

اگر جا داره ببخش ، روش کار کن خوبیاش بیشتر بشه بخدا یه سری چیزا هست میشه درستش کرد می‌دونم اذیت شدی ولی این دفعه رو فرصت بده بهش که بعداً هم پشیمون نشی

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
من جات باشم فردا گوشیو خاموش میکنم نمیرم‌محضر

اون از خداشه همش میگه یه فرصت بهم بده میگه میرم دکتر خوب میشم میگه تو باشی آروم میشم انقد اخلاقش بده که کل خانوادش غیدشو زدن الان ۲ماه ما من قهر کردم اومدم خونه بابام اصلا نرفتن یه سر بهش بزنن اینارو بهم میگه جیگرم آتیش میگیره یه شب غذای درست حسابی نخورده تو این دوماه 

امیدوارم زندگیت پر از آرامش باشه کنار عشقت سخته میفهمم

خیلی ممنونم عزیزدلم❤️🌹🌹 ولی واقعا ناراحت شدم برات🥺راهی نداره دوباره برگردید به هم؟

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️