2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

4285 بازدید | 225 پست

کسایی ک منو میشناسن میدونن خیلی خانواده ی شوهرم اذیتم کردن و کلی تلاش کردن ک فقط جداشیم 

۲۶ سالمه سن زیادیم ندارم

بخاطر عشقی ک ب شوهرم داشتم ۳ سال و نیم دووم اوردم زیر ی سقف ۴ سالم دوس بودیم وابسته بودم تحمل کردم اما دیگ زور این عشق نرسید وتمام...

بعد ۱سال تازه تازه بدتر از قبل شدم دلم هواشو میکنه هق هق میکنم دراین حد طبیعیه یعنی؟

خدا هیچ زندگی ای رو خراب نکنه 

میشه بپرسم چرا جدا شدی و شوهرت دوستت داشت وجدا شد؟🥺💔

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..خواستن همیشه توانستن نیست گاهی داغیست ک بر دل میماند🥀🍂برما گذشت انچه نباید میگذشت...بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎شآید سنم کم باشه ولی اندازه موهای سرت تجربه دارم!خیلی زود تو اوج جوونی‌ پیر شدم 🤙🏻همه اون روزایی ک زار زدم ازته دلم گذشت دیگه وقت خنده های از ته دلمه!💕توی سه سال پیش گیر کردم چرا؟خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌اي ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدي منو بخندوني،بلدي اشکم رو در بیاري ! همونقدر که مهربوني،همونقدر هم بي تفاوتي ! میدوني آدم نمیتونه کنارت آروم بگیره... ! همونقدر که بلدي امن باشي و آروم،ممکنه آدم رو پرت کني ته دره !🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرتون دگ چرا اخه؟

عزیزم گذشته ها گذشته ب ایندت فکر کن و مفق باش انشالله ی زندگی بهترتر از قبلی پیش روداری این روزام میگذره 

منم از نامزدم جداشدم و تاچندسال حالم بدبود

میشه بپرسم چرا جدا شدی و شوهرت دوستت داشت وجدا شد؟🥺💔

چون شوهرم بین خانوادش و من گیر کرد دیدم داره بی رحمانه بخاطر اونا با من بدمیشه طلاق گرفتم بزور طلاق داد آخرین پیامشم این بود:دوست دارم و بسختی ازت میگذرم

خیلی سخته...

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
همسرتون دگ چرا اخه؟ عزیزم گذشته ها گذشته ب ایندت فکر کن و مفق باش انشالله ی زندگی بهترتر از قبلی پی ...

۹سال تو زندگیم بود واقعا سخته اوایل زیاد ناراحت نبودم 

متاسفم برات دوستم 

منم فردا میرم برای خوندن صیغه طلام منم امروز هق هق کردم مام عاشقانه همو دوست داشتیمو داریم مال من خوانوادش خوبن خودش عصبیه بد دهنه خسیسه شکاکه ولی عشقمه همی زندگیمه نمیدونم چجوری بدون اون زندگی کنم من بدون اون  میمیرم😭😭😭😭😭

چون شوهرم بین خانوادش و من گیر کرد دیدم داره بی رحمانه بخاطر اونا با من بدمیشه طلاق گرفتم بزور طلاق ...

ببین هیچکس از خونوادش نمیگذره 

کاش یه یمدت دور میشدین تا آروم شین و بهم برگردین 

نک زود جداشی

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

شوهرت ازدواج کرده اسی؟کاش خونه جدا میگرفتی وازمشاور کمک میگرفتی وباسیاست جلو میرفتی

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
منم فردا میرم برای خوندن صیغه طلام منم امروز هق هق کردم مام عاشقانه همو دوست داشتیمو داریم مال من خو ...

جدانشو ازمن میشنوی اولش راحته بعدا میفهمی هرچی ک بود شوهرت بود درسته شاید اذیتت میکنه اگه میتونی درستش کن من زخم خوردم سال بعد میفهمی