2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 4373 بازدید | 225 پست
جدانشو ازمن میشنوی اولش راحته بعدا میفهمی هرچی ک بود شوهرت بود درسته شاید اذیتت میکنه اگه میتونی درس ...

اولشم راحت نیست من داعون شدم ۲ماه ندیدمش دلم برا بوی تنش تنگ شده خوب نمیشه ناراحتی اعصاب داره امروز میگفت دارم له له میزنم برای دیدنت خوشحالم که فردا ۲دقیقه میبینمت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فقط بیرون میبینه وایمیسته زل میزنه بهم  مجرده

برو فالوش کن نمیدونم یه کرمی بریز دیگ

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
همو موقع میشستی ب نبودش ب زندگی بدون اون فک میکردی من دقیقا تو راه محضر نظرم عوض شد اونم بزور بابامو ...

خیلی باهام بد رفتاری میکردولی بازم میگم شوهرم بود دیگ الان ب چی رسیدم مثلا

ن فقط بیرون میبینه وایمیسته زل میزنه بهم  مجرده

ببین فردا ازدواج کنه دیوونه میشی هرلحظه قلبت درد میگیره میگی کاش غرورمو زیرپام له میکردم ی کاری بکن

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
جدانشو توروخدا

عزيزم تاپیکاتو خوندم شوهرت اگه واقعا از ته دل عاشقت بود وقتی میدید ک زندگیتون داره میپاشه از هم یه خونه مستقل اجاره می‌کرد نمیذاشت اینهمه عذاب بکشی

من دیگه به عشق اعتقادی ندارم فقط دوطرف باید تفاهم داشته باشن تا بتونن زندگی کنن

دخترم توهمه زندگیمی عاشقتم.خوش اومدی به زندگیمون😍
خیلی باهام بد رفتاری میکردولی بازم میگم شوهرم بود دیگ الان ب چی رسیدم مثلا

چی بگم ک کار از کار گذشته معلومه توام لجبازی 

منم خیلی حرص میخوردم الان کاتم با خونوادش ولی خودش همش میره میاد اصلا دیگ مهم نیس 

مهم زندگیمه ک خوش باشم 

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
کار عاقلانه ای کردی همشون ایراد دارن بمون و بساز من لجباز بودم

اگه بدونی چیا کشیدم من 🥺💔من تازه عروس بودم کتکم زدن بیرونم کردن هزار تا حرف زدن قلبمو شکوندن شوهرم بیکاره سربازه بد دهن بود فحاش و دست بزن داشت با همه اینا برگشتم چون هرچقدر فکر کردم ک آینده چی میشه همش سیاهی بود برام انگار

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

اولشم راحت نیست من داعون شدم ۲ماه ندیدمش دلم برا بوی تنش تنگ شده خوب نمیشه ناراحتی اعصاب داره امروز ...

فردا نرو شایدکار خدا بود ک بیای ای تاپیک...نرو بخدا پشیمون میشی