2777
2789
عنوان

طلاق باوجود عشق...

| مشاهده متن کامل بحث + 4374 بازدید | 225 پست
چون شوهرم بین خانوادش و من گیر کرد دیدم داره بی رحمانه بخاطر اونا با من بدمیشه طلاق گرفتم بزور طلاق ...

قلبم مچاله شد واست 🥺🥺🥺🥺از تاپیکای قبلت یه چیزایی خوندم دقیقا خانواده شوهر منم اون خصوصیات فضولی رو دارن منم پارسال تا پای طلاق رفتم و برگشتم چون نتونستم چون ترسیدم از اینکه پشیمون بشم ترسیدم ک بگم کاش میموندم حالتو خیلی خوب درک میکنم چون با تمام وجودم حس کردم این احوالاتت‌ رو و از خدا میخوام خیلی زود حالتو خوب کنه🥺🌹🌹🌹🌹🌹🌹

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هیچکس از خونوادش نمیگذره  کاش یه یمدت دور میشدین تا آروم شین و بهم برگردین  نک زود ...

نمیخواستم بگذره ولی کاش بلد بود با سیاست رفتار کنه هم اونارو داشت هم منو

رفتیم ی جا دیگ همون بود فرق نکرد فقط پنهونی تر رفت و آمد میکرد

من میگفتم بگو و کاراتو بکن

چون شوهرم بین خانوادش و من گیر کرد دیدم داره بی رحمانه بخاطر اونا با من بدمیشه طلاق گرفتم بزور طلاق ...

امروز شوهرم بهم پیام داد بیرون میری خودتو بپوشون سرما نخوری یادت نره صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم بخور هرشب مسواکتو بزن آب نمکتو قرقره کن آخرش گفت دوستت دارم قد تموم دنیا😭😭😭😭

نمیخواستم بگذره ولی کاش بلد بود با سیاست رفتار کنه هم اونارو داشت هم منو رفتیم ی جا دیگ همون بود فر ...

دیگ پیام وزنگ هیچی ازش نداری؟ازدواج کرده؟؟

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
شوهرت ازدواج کرده اسی؟کاش خونه جدا میگرفتی وازمشاور کمک میگرفتی وباسیاست جلو میرفتی

ن مجرده منو میبینه باحسرت وایمیسته نگام میکنه اوایل میگازید میرفت

خدا برای کسی نخواد  اسم بچه هامونم انتخاب کرده بودیم فکر طلاق هیچوقت نیومد سراغمون

همو موقع میشستی ب نبودش ب زندگی بدون اون فک میکردی من دقیقا تو راه محضر نظرم عوض شد اونم بزور بابامو شوهرم ک طفلی گریه میکرد برگرد الان میگم خدایا شکر ک نشد جدا بشم بدش چی میشد کسی مثل همسرم پیدا میکردم ک با جون دل دوسم داشته باشه 

مطمنم سمت هیچ مردی نمی‌رفتم دیگ  

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
امروز شوهرم بهم پیام داد بیرون میری خودتو بپوشون سرما نخوری یادت نره صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم بخور ...

من جات باشم فردا گوشیو خاموش میکنم نمیرم‌محضر

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
قلبم مچاله شد واست 🥺🥺🥺🥺از تاپیکای قبلت یه چیزایی خوندم دقیقا خانواده شوهر منم اون خصوصیات فضولی ...

کار عاقلانه ای کردی همشون ایراد دارن بمون و بساز

من لجباز بودم

ن مجرده منو میبینه باحسرت وایمیسته نگام میکنه اوایل میگازید میرفت

مگ تویه محله این

امروز شوهرم بهم پیام داد بیرون میری خودتو بپوشون سرما نخوری یادت نره صبح ناشتا یه لیوان آب ولرم بخور ...

خب جدا نشو

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....