خوشگلشهر مدیر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 711 عنوان چرا تا سونیم بیدارید؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 45 بازدید | 64 پست منکه ناراحتم😐 تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭 1401/08/28 | 03:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلشهر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 711 بچم سرفه میکنه نیمشه بخوابیم ایشالا خوب شه چقدر بچه ها مریضن سورفه میکنن کرونا جدیده؟؟ تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭
marziyehastam عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 10771 ایشالا خوب شه چقدر بچه ها مریضن سورفه میکنن کرونا جدیده؟؟ انفولانزاس چ کوفتیه نمیدونم
باربی72 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10633 نه بابا اون دنیام خدا سرویسمون میکنه😬😬😬😬 نکه الان سرویس نشدیم عذابای اون دنیارو داریم الان میبینیم 😄به هیچ چیز با چشم بدو ناراحتی نگاه نکن من الان باید ۶ونیم پاشم بچه مدرسه ای دارم اصلابرام مهم نیس شب بیداریم لذت داره🤣پسرم ک رفت مدرسه دوروز ساعت۱ابیدم تا۶صبح سه بارازخاب پریدم رنگ ولایتhaircolorist
خوشگلشهر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 711 دیگ میخواد خوابم ببرع یخوردع ذهتم در گیر زندگیمع واقعا دیگ کم اوردم کاش این روزا زود بگزرع اره والا تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭
alstar عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1929 اسم تیم فوتباله رئال زاراگوزا 🙃 تو اینجام هستی 🤣🤣🤣خدا نکشدت من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅
مهرسامامان عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 17488 بخاطر پست و کلیپ های که دیدم آنقدر گریه کردم خوابم نمیبره خیلی غمگینم 😔
alstar عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1929 اسم تیم فوتباله رئال زاراگوزا 🙃 اون سارا گوزوعه نه این سارا وااای ناموسا کلمه ناموسا ازت یاد گرفتم😅 من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅
خوشگلشهر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 711 بخاطر پست و کلیپ های که دیدم آنقدر گریه کردم خوابم نمیبره خیلی غمگینم 😔 اره تاپیکتو دیدمممممم.........اروم باش .....صبوریم و مجبور به تماشا تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12405 بخاطر بارون بخاطر رنگین کمان بخاطر .... •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
alstar عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1929 بخاطر پست و کلیپ های که دیدم آنقدر گریه کردم خوابم نمیبره خیلی غمگینم 😔 کجا دیدی نتا ک قطعه 🤣 من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅
خوشگلشهر مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 711 نکه الان سرویس نشدیم عذابای اون دنیارو داریم الان میبینیم 😄به هیچ چیز با چشم بدو ناراحتی نگاه نکن م ... خب همینو میگم دیگم این دنیا یک جور اون دنیا یکجور گفتی اون دنیا خوابیم😀 تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭
خدایا_منتظر_معجزتم عضویت: 1401/04/30 تعداد پست: 3380 من اوسکول فردا کلی کار دارم اومدم خونه مامانم تایمام ریخته بهم اینا صبحشون از ظهر شرومیشه شبشونم تا ... خونه مامانت چقدر شبیه خونه ماست😂😂😂😂😂 حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
alstar عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1929 اره تاپیکتو دیدمممممم.........اروم باش .....صبوریم و مجبور به تماشا ناموسا چیشده بگین منم بدونم من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅