2777
2789
عنوان

شب ادراری کودک

578 بازدید | 15 پست

سلام مادرا اگر میتونین کمکم کنین خیلی کلافه ام 

پسرم 9سالشه شب ادراری داری هفته ای چند بار دکتر هم بردم گفت همه چیز سالمه ولی دارو داد که جیش نکنه بعد یه دوره نبردم و همچنان با شب ادراری درگیریم

دخترمم 2سال و 9ماهشه پوشک نمیکنم روزها و به زور میره دستشویی شبا هم یه هفته هست پوشک نمیکنم و باید شبا چندبار بیدار بشم و ببرمش دستشویی 

ولی باز گاهی خیس میشه 

شما بگین چیکار گنم زیر هردوشون نایلون میندازم روزا هم فقط پتو میشورم دیگه خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما یک بار مسیر اشتباه رفتی مجدد تکرار کردی همه اینها اسیب های زود گرفتن پوشکه  برای دخت ...

ااز دکتر پرسیدم گفتم ممکنه دخترمم شب ادراری داشته باشه گفت قبل 5سالگی نه

یعنی الان باز شبا پوشک کنم؟ اصلا وقتی جیش میکنه متوجه نمیشه نه گریه نه نق زدنی انگار نه انگار

ااز دکتر پرسیدم گفتم ممکنه دخترمم شب ادراری داشته باشه گفت قبل 5سالگی نه یعنی الان باز شبا پوشک کنم ...

بله پوشک کن حتی اگر روز هم نمیگه لجبازی میکنه پوشک کن 

این یعنی سیستم عصبی مغز هنوز کامل نشده که دستور تخلیه ادرار و مدفوع رو بده 

بچه باید خودش این موضوع رو کاملا درک کنه

بله پوشک کن حتی اگر روز هم نمیگه لجبازی میکنه پوشک کن  این یعنی سیستم عصبی مغز هنوز کامل نشده ...

وواقعا؟ اخه روزا نمیزاره پوشک بگیرم شبا میگیرم پس بازم 

ممنون دوستان 

بخد

پسرمم انگار شب ادراریش عصبی چیکار کنم 

خیلی بچه حساس و مظطربی هست روزای اول مدرسه یک هفته تمام جاش و خیس کرد

وواقعا؟ اخه روزا نمیزاره پوشک بگیرم شبا میگیرم پس بازم  ممنون دوستان  بخد پسرمم انگار ش ...

به نظرم به جای دکتر بردن واسه پسرت به روانشناس کودک مراجعه کن بهت راهکار میده 

عزیزم شما باید هم پسرتو و هم دخترتو پوشک کنی 

با این وضعیت دیگه روانی نمیمونه برات 

یه مدت کوتاه پسرتو پوشک کن تا استرس از روی خودت و بچه هات برداشته شه تا بتونی یه کار منطقی بکنی