4ساله ازدواج کردم و چند بار دست روم بلند کرده هر بار بخشیدمش و قول داد تکرار نکنه . و یک سالی میشد که دیگه دست روم بلند نکرده بود که دیشب بهم فوش داد منم گفتم چرا فوش میدی و ناراحت شدم که شروع کرد به کتک زدنم و منم زدمش اما من که زورم به اون نر قول نمیرسه ...دست و پامو بست انداخت رو تخت و نشست رو سینم و محکم میکوبید روصورتم که الان روی گونم کبود شده و درد داره...پشت کتفم هم کبود شده و خیلی درد میکنه...انگشت کوچیکه دستم هم آسیب دیده و کشاله ران پا چپم هم راه میرم درد داره. اما اصلا به روی خودش نمیاره که اشتباه کرده و حتی از کارش پشیمون نیست چیکار کنم ؟؟؟
وزن اولیه ۸۳ وزن فعلی ۶۷/۴۰۰ هدف اول ۶۶ هدف دوم ۶۴ هدف نهایی ۶۲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شرایط طلاق هم ندارم چون پشتوانه ای ندارم و یه بچه کوچیک دارم....بنظرتون برم پزشک قانونی
قطعا،حتی جدا هم نمیشی،شکایت کن تا ترسش داشته باشه،مگه کیسه بکسی این مدل کتک کاری،کلا هم وقتی شرایط طلاق نداری دهن به دهن نکن وبحث میشه برو تو اتاق درو ببند وموزیک گوش کن تا صداشم نشنوی
آره دست و پامو بست اما من مقاومت کردم باز کردم بعد اومد کل هیکلش انداخت روم نشست کتفم درد میکنه ...شرایط جدایی ندارم هیچ کس پشتم نیست ...فقط مادرم هست که اگر بفهمه خشتکشا رو سرش میکشه اما نمیخوام بخاطر من حرص بخوره
وزن اولیه ۸۳ وزن فعلی ۶۷/۴۰۰ هدف اول ۶۶ هدف دوم ۶۴ هدف نهایی ۶۲
اگه شکایت کنه اتفاق خاصی نمیوفته نهایتش دیه تعلق میگیره چون زن و شوهرم زندانی هم نداره بازم خودش شو ...
ببین اون ترس مهمه که هنسرش بدونه بی زبون نیست زنش،واگه بعدهاا بدتر شد هنسرش و شرایط جدایی داشت دلیل محکمه پسند داشته باشه باوجود پرونده،اجازه بیرون رفتنم نده اورژانس اجتماعیتماسبگیرهوبگه کتک کاری،میان خودشون