2777
2789
عنوان

پاک کردن تاتو ابرو

39 بازدید | 9 پست

سلام به همه 

خانوم های عزیز 

من 14سال پیش به علت زایمان ابروهامو از دست دادم 

مجبور شدم تاتو کردم و چند سال یک بار ترمیم کردم 

4سال پیش چون کم رنگ شده بود رفتم برام هاشور بزنن 

ارایشگر گند زد به صورتم منتظر موندم تا پاک بشه متاسفانه هیچیش نشد فقط هرچی گذشت بد فرم تر شد و تابه تا تر 

خلاصه این که از پارسال  دوبار ریمو با مواد تو اریشگاه انجام دادم رنگ پخش شد افتضاح لیزر هم کردم یه قرمزی بدی افتاد روی ابرو و این بار داغون تر از همیشه 

کل زندگیم شده گریه تو رو خدا اگه کسی راهی سراغ داره تو خونه تست کرده جواب گرفته به من هم بگه 

چند بار لیزر کردی؟؟؟

یک بار که پخش رنگ بدتری شد و اون کلینکی که کار انجام دادم میگه همینجوری حداقل ده جلسه باید بیایی که متاسفانه دیدم بشتر از چند جلسه پوست رو گود میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ابروهات کاشت کن ..دقیقن رو ابروی که میکرو کردی یا حالا تتو

من این کارو کردم ..دقیقن روش زدم کاملن پوشیده شده

تازه ی سایه هم‌میوفته زیر ابروی کاشت شده که احتیاجی ب مداد کشیدن نیس

خلاصه من دوسال پیش کاشتم شایدم ۳ سال

اصلن مداد نمیکشم نهایت قیچی کنم مرتب کنم و ژل ابرو بزنم خوشگل تر بشه ..

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

یک بار که پخش رنگ بدتری شد و اون کلینکی که کار انجام دادم میگه همینجوری حداقل ده جلسه باید بیایی که ...

بازم برو تا قرمزیش تموم شه

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

ابروهات کاشت کن ..دقیقن رو ابروی که میکرو کردی یا حالا تتومن این کارو کردم ..دقیقن روش زدم کاملن پوش ...

میخوام کاشت کنم اینقدر تو وضعیت بدی هست و پخش رنگ و.... که دکتر میگه تو کادر نمی افته و یه قسمت های رو علامت میزنه که باتوجه به کاشت بعدا اون قسمت ها همیشه مششخصه

ابرو قرمز نشده ابرو هنوز قهوه ای هست دور ابرو که قرمز شده و اون قرمزی ها هم قهوه ای کمرنگ شده

خب باید بری تا پاک بشه 

ترمیم کننده حسابی بزنیا 

وگرنه گود میشه یا گوشت اضافه میاره 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼