2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین از ایت الکرسی خاطره بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 16583 بازدید | 32 پست
در چه خصوصی ؟اصلا نذر بگید به ایت الکرسی،من خودم برای بردار زاده ام حدود۳میلیونه لباس و کفش گرفته بو ...

یه چیزیه دلم میخواد بهش برسم خیلی خیلی خیلی خیلی واسم مهمه کلی هم نذر کردم واسش ولی نمیشه که نمیشه خستم

در چه خصوصی ؟اصلا نذر بگید به ایت الکرسی،من خودم برای بردار زاده ام حدود۳میلیونه لباس و کفش گرفته بو ...

دوست دارم اینی که گفتی رو بخونم ولی انقدر ناامیدم که میگم باز یه چی جدید هم میخونم باز نمیشه 😐انقدری که میخوام ازت بپرسم من اینی که گفتی رو بخونم قول میدی دیگه خدا به حرفم گوش کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزیه دلم میخواد بهش برسم خیلی خیلی خیلی خیلی واسم مهمه کلی هم نذر کردم واسش ولی نمیشه که نمیشه خ ...

اگه مصلحت باشه ک میرسی اما نباشه نه ،اما اینم امتحان کن چون من بدجورییییییی اعتقاد دارم ،یعنی اگه خاطره های دیگه امو هم بگم خودم شاخ در میارم چه برسه به بقیه

دوست دارم اینی که گفتی رو بخونم ولی انقدر ناامیدم که میگم باز یه چی جدید هم میخونم باز نمیشه 😐انقدر ...

من بدترین شرایط زندگیم خوندم قبول شده این ایه با گوشت و خونم امیخته شده ،ایشالله به حرمت این ایه خدا مشکلتو بازکنه چون خدا بهش قسم خورده

من بدترین شرایط زندگیم خوندم قبول شده این ایه با گوشت و خونم امیخته شده ،ایشالله به حرمت این ایه خدا ...

باشه میخونم بهت درخواست دوستی میدم لطفا قبول کن اگر به حاجتم رسیدم میام به شما میگم ازت تشکر میکنم تاپیک هم میزنم که بقیه هم استفاده کنن

برای دفع بلا برامون اثر داشت 

داشتیم میرفتیم مسافرت ایت الکرسی خوندیم نیم ساعت بعدش تصادف داشتیم ولی خداروشکر هیچیمون نشد

زمانایی که آیت الکرسی میخونم قشنگ به چشم میبینم چجوری بلا از سرم رد میشه