2777
2789

من خیلی به ایت الکرسی اعتقاد دارم،اصلا طوری شده با گوشت و خونم امیخته شده،یه روز دانشگاه امتحان معادلات دیفرانسیل داشتم تقلب نوشته بودم🙈بردم سرجلسه امتحان یه مراقب داشتیم اگه میفهمید که تقلب همراهمون در جا کمیته ی انظباطی و مشروط میشدیم،خلاصه من بردم این تقلبو لایه ورقه ام گذاشتم قبلش یه ایت الکرسی خوندم،من یهو خودکارم افتاد زمین ،خواستم بردارم یهو مراقب اومد ورقه امو برداشت همون لحظه با خاک یکسان شدم😅بعد مراقبه لایه ورقه امونگاه کرد حتی ورقه امو تکونش داد هیچی نبود من یه لحظه به اطرافم نگاه کردم شاید افتاده زمین اما چیزی ندیدم،بعد به مراقب گفتم چرا ورقه امو برداشتی گفت بیا ببر،وقتی اوردم دیدم تقلبم داخل همون ورقه اس🥺اما انقدر محو این ایه شدم انقدر ذهنمو درگیرکرد مثل معجزه بود یادم رفت بقیه سوالامو بنویسم با۱۴قبول شدم ،و خیلی کارهای دیگه اصلا این ایه همه چیزو میپوشونه کیا امتحانش کردن

منم بلایکین

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی نهایت بهش اعتقاد دارم وقتی میخونم حس میکنم به ارامش رسیدم 

اصلا نمیدونم ک چی داره این ایت الکرسی من خوندم اگه یه بار بخونی موکل نظارت میکنه به کارات اگه۵بار بخونی خود خدا همراهته

من با ایت الکرسی چیزی نگرفتم ولی وقتی دعایع برای امام زمانو بخونم اون روزم روز خوبی میشه همیشهههه یعنی هروقت خوندم حالم خوب شده معلما درس نپرسیدن امتحانمو خوب دادم یادمه یبار اصلا نخونده بودم ولی ۱۷ گرفتم الان اینو مییگم فردا نرم خراب کنم امتحانمو🤣🙌

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

من با خوندن ۱۰۰ تا آیه الکرسی شب قبل دادگاه پیروز شدم و دادگاه به من رای داد با دو تا سوال رای ب من داده شد نمیتونستم ثابت کنم حرفامو

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
منم خیلی گندکاری کردم اما همیشه با خوندنش رد شده ،

خداروشکر 

از صلوات برای حضرت رقیه هم خیلی جواب گرفتم 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
امتحانش کردین،؟!میدونید این ایه حفاظت میکنه 

ن امتحانش نکردم واسه چیز خاصی چون حفظ نیستم ولی مامانم زیاد میخونه مخصوصا شبا

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
انقدر دعا خوندم نشده که دیگه ناامیدم ولی این یه بار رو هم امتحان میکنم ایت الکرسی ۱۰۰ بار میخونم ببی ...

در چه خصوصی ؟اصلا نذر بگید به ایت الکرسی،من خودم برای بردار زاده ام حدود۳میلیونه لباس و کفش گرفته بودیم گذاشته بودیم تو بستنی فروشی اما یادمون نمیومد ک کجا گذاشتیم انقدر بازارو گشتیم پیدانکردیم نا امید به خونه برگشتیم گفتم پیدا بشه من ۱۰۰۰تا صلوات به همراه ۱۰۰تا ایت الکرسی میخونم با ۵تا حدیث کسا فردا یهو دلم افتتاد بریم بازار شاید یپیدا شد رفتیم از جایی ک کفش گرفته بودیم گفتن پیدا شده تو بستنی فروشه از کاغذکارتخوانی ک کشیده بودیم پیدا کرده بودن ،میتونستند ندن اما ببین چقدر این ایه اثر گذاره