2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق عاطفی گرفتن بیان

91118 بازدید | 178 پست

منظورم کسایی که از هم جدا نشدن ولی خب رابطه ی عاطفی هم باهم ندارن و بعضیاشون جدا از همدیگه زندگی میکنن .

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دست خودتونه..بایدتلاش کنی دوباره رابطتتون خوب بشه..

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

توی سایت زیاد هستن که شرایط زندگیشون اینطوریه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

من ی هفته س شروع کردم تو ی خونه این حدا میخوابیم اولاش سخته عادت کردم مث همخونه غذا درست میکنم باهم میخوریم چایی باهم ولی ن حرف میزنم باهاش ن کاری بهش دارم تازه پولم ازش میگیرم ولی رابطه هیچی نداریم

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
چطور با این مسئله کنار میایید و سخته ؟

به نظر من که خیلی هم باید راحت باشن.

البته به شرطی که زن توانایی مالی داشته باشه و یه کمی هم از کارهای دیگه زندگی بربیاد. مثلا شیر آب خراب شد یا خواست خرید کنه یا ….

کلا اگه زنی تا حدی استقلال داشته باشه خیلی هم باید راحت باشه زندگیش ! مرد میخواد چکار؟ والا…

من ی هفته س شروع کردم تو ی خونه این حدا میخوابیم اولاش سخته عادت کردم مث همخونه غذا درست میکنم باهم ...

بنظرت میتونی چقدر ادامه بدی ؟

اگر خونه جدا باشه کار خانم سخت‌تر میشه ؟

به نظر من که خیلی هم باید راحت باشن. البته به شرطی که زن توانایی مالی داشته باشه و یه کمی هم از کار ...

منم گاهی فکر میکنم زندگی اینجوری خیلی بهتر بود 

البته از نظر مالی باید مرد نفقه اینارو بده