2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق عاطفی گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 99109 بازدید | 178 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست صمیمی من یکسال طلاق عاطفی گرفتن حتی یکبار هم رابطه جنسی نداشتن اما بعدش دیگه طلاق کلی گرفتن 

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥
ما تقریبا از آذر سال پیش تا الان اتاقامون جداست  دعوا داریم بحث داریم بگو بخند داریم  عی ...

منم مثل توام 

ولی گاهی وقتا احساس خلا میکنم 

حس میکنم جوونیم داره هدر میشه 

تو این حسو نداری؟

نه دیگه نفقه و... این خز بازی ها را بذارین کنار  عزت نفس داشته باش و بخاطر پول خودت را خار و ح ...

انگار سرکار رفتن و مستقل شدن به این آسونیاس!!!

وقتی از جزئیات زندگیش خبر نداری این قدر راحت حس شرم بهش نده🙄

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

شوهر من نزدیک ۹ماه نیومد خونه. خرجی میداد ولی کم. ولی انصافا آرامشی که داشتم هزار برابر وقتی بود که میومد خونه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
اذیت نمیشین که رابطه ندارین. احساس نیاز چی؟

نه هیچ نیازی ندارم اصلا اون قضیه برام مهم نیست چون همون موقع هم فقط ب رفع نیاز خودش فک میکرد ن من

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
چرا  میشه بگی؟ دوستش ندلری؟

خیلی طولانی مشکلاتمون ریز ریز زیاد شد 

قرار گذاشتیم برای ارامش پسرم کنار هم باشیم دوستانه ادامه بدیم

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
منم مثل توام  ولی گاهی وقتا احساس خلا میکنم  حس میکنم جوونیم داره هدر میشه  تو این ...

میشه بگی چی باعث شده که ۳ سال تو طلاق عاطفی هستین؟

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥
خونه جدا نگیر دیوونه ای بزارخرجتو بده خرج خونه بده جدا بگیری خرج خونه کرایه همه چی گردن خودته بزار ب ...

خیلی چیپ و بی کلاشی است که بگی مخارج را باید بده درواقع خودت را بشدت نیازمند به اون نشون می دهی 

داری بهش می گی من آدم حقیر خار بی عزت نفسی هستم که اگر تو بهم پول ندهید نه می تونن چیزی بخورم نه می تونن چیزی بپوشم و.... به معنی واقعی میگی من آدم زیادی و اویزونم 

اینجوری که بیشتر به او بها دادی و خودت را بی ارزش و حقیر کردی