وای دقیقا خیلی گناه دارن طفلی ها نمیدونم پدر و مادرا چه فکری میکنن با این انتخاباشون
من خودم واقعا نمیدونستم چجوری صداشون کنم بین اون همه اسم جدید و امروزی. واقعا گناه دارن.
خواهش میکنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم...
بله منم الان که خیلی باعث شد پیگیر این موضوع بشم مهد رفتن دخترم بود که دیدم حتما باید عوض بشه
آره خیلی تصمیم درستی گرفتین. امیدوارم مسیر عوض کردن اسمش براتون آسون طی بشه. اسم واقعا مهمه.
خواهش میکنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم...
به امید خدا که راضی میشه. با دلیل و منطق باهاش حرف بزن.