2777
2789
عنوان

این اسم قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 50 پست
تو سه سال نظرت عوض شده؟  خوب تا سه سال دیگه هم نظرت راجع به نیلا عوض میشه،همین زینب خوبه

از اول هم بدلم نبود اصلا نمیتونم الان دیگه باهاش کنار بیام خودم از اول میخواستم اسم امروزی بذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جان با اجازه من یه چیزی بگم. من مدرس هستم و وقتی اسم شاگردام رو توی کلاس صدا میزنم کاملا متو ...

وای دقیقا خیلی گناه دارن طفلی ها 

نمیدونم پدر و مادرا چه فکری میکنن با این انتخاباشون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
استارتر جان با اجازه من یه چیزی بگم. من مدرس هستم و وقتی اسم شاگردام رو توی کلاس صدا میزنم کاملا متو ...

بله منم الان که خیلی باعث شد پیگیر این موضوع بشم مهد رفتن دخترم بود که دیدم حتما باید عوض بشه

از اول هم بدلم نبود اصلا نمیتونم الان دیگه باهاش کنار بیام خودم از اول میخواستم اسم امروزی بذارم

متاسفانه اسمش رو هم عوض کنی تا آخر عمر باید همه جا بگه شناسنامه امم توضیحات داره و اسممو عوض کردم

وای دقیقا خیلی گناه دارن طفلی ها  نمیدونم پدر و مادرا چه فکری میکنن با این انتخاباشون

من سر انتخاب اسم خیلی اشتباه کردم که شل زدم امیدوارم هیچ کس این اشتباه رو نکنه یه حال بدیم این روزا که فقط خود خدا میدونه

وای دقیقا خیلی گناه دارن طفلی ها  نمیدونم پدر و مادرا چه فکری میکنن با این انتخاباشون

من خودم واقعا نمیدونستم چجوری صداشون کنم بین اون همه اسم جدید و امروزی. واقعا گناه دارن. 

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 
متاسفانه اسمش رو هم عوض کنی تا آخر عمر باید همه جا بگه شناسنامه امم توضیحات داره و اسممو عوض کردم

چرا باید بگه؟ هنوز بچه است غیر از شناسنامه که مدرکی نداره که اونم عوض میشه مدارک بعدشم به اسم جدید ثبت میشه

بله منم الان که خیلی باعث شد پیگیر این موضوع بشم مهد رفتن دخترم بود که دیدم حتما باید عوض بشه

آره خیلی تصمیم درستی گرفتین. امیدوارم مسیر عوض کردن اسمش براتون آسون طی بشه. اسم واقعا مهمه. 

خواهش می‌کنم برام صلوات بفرستید. خدایا همه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمومه... همین که اول و آخر تو هستی... به محتاج تو محتاجی حرومه. میشه نگاهم کنی آروم شه زندگیم.... چشم از من بر ندار میپاشه زندگیم... 
چرا باید بگه؟ هنوز بچه است غیر از شناسنامه که مدرکی نداره که اونم عوض میشه مدارک بعدشم به اسم جدید ث ...

حتما اگه میتونی تا نرفته مدرسه عوضش کن عزیزم اولش شل گرفتی الان مصمم وایستا عوضش کن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
برام دعا کن شوهرم گربه رقصونی نکنه بتونم عوض کنم

به امید خدا که راضی میشه. با دلیل و منطق باهاش حرف بزن.

چرا باید بگه؟ هنوز بچه است غیر از شناسنامه که مدرکی نداره که اونم عوض میشه مدارک بعدشم به اسم جدید ث ...

تا اونجایی که من دیدم هر جایی برای ثبت‌نام بره،باید توضیحات شناسنامه بده،ثبت‌نام مدرسه،کنکور و هرجایی‌