یکسال پیش یکی به شدت آبرومو برو و بهم برچسب خراب بودن زد و این حرف پخش شد تو کل فامیل
من هنوز خیلی کم سنم من مادر یه دختر بچه بودم من هنوز ۲۲ سالمه نگاه های مردم اذیتم میکنه این که انگشت نما شدم اذیتم میکنه اینکه میرم تو یه مجلس همه پچ پچ میکنن عذاب میده یک ساله دارم خدا رو صدا میزنم پس کو اون خدایی که وعده داده کو پ چرا جواب نمیده 😭😭😭😭
خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا بد جوری خرابم کردی من ک بی گناه بودم خدای مگه تو خدای حق نیستی مگه نمیگن خدا جای حق نشسته من ک با کسی کاری نداشتم من ک آبروی کسی رو نبرده بودم چرا اخه چرا اینجوری شد زندگی من 😭😭😭😭😭😭
خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚 مامان آوینا خانوم هستم🧡 بابی انت و امی یا اباعبدالله❤