2777
2789
عنوان

چرا بقیه زنا پرتوقعن

142 بازدید | 11 پست

دیروز دختر عمم، با شوهرش اومده بودن خونم.

اومده بودن تهران شب پرواز داشتن اروپا.

شوهرش برداشت گفت عزیزم راضی هستی دارم میبرمت بچرخونمت حال و هوات عوض شه؟! دختره نه گذاشت نه برداشت گفت برا من که پا نشدی بیای! اومدی چون خودت دلت خواسته که بیای! اگه بخاطر من بود ماه قبل میرفتیم نه الان!

شوهره بلافاصله شروع کرد به ناز کشی.

بعد با خودم که مقایسه کردم که با من یه پارک میومد میرفتیم دوتایی، چجور ذوق مرگ میشدم تا دو روز ازش تشکر میکردما، دلم خواست همونجا زار بزنم به حال خودم.

بعدشم خیلی خواستم به دخترعمم یگم چرا اسنجوری میکنی با شوهرت، ولی نگفتم دیدم لابد خواهان داره که ادامه میدع به این رفتارش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه می دونی شاید این ماه مشکل داره یا پریودیک خانمه می گفت به شوهرم گفتم روز عرفه نریم کربلا شاید پری ...

نه بابا بحث غر زدنشه! همون شب شوهره بهش گفت عزیزم کاش جای این لباسی که پوشیدی، فلان لباستو میپوشیدی خیلی بهت میومد! بلافاصله گفت اون بلنده من لباس کوتاه میخوام بپوشم داریم میریم اونور. شوهره لال شد که هرطور خودت میدونی. بعدش که شوهرش داشت چمدونا رو میبرد پایین نبود پیشمون، گفت لباسم بده بنظرت؟! متم گفتم اره بهت نمیاد. بعد گفت فک کردم سعید از قصد داره اینجور میگه. 

میخوام بگم مدل زنایی که همیشه در جنگن با شوهرشون، منتظرن یه چی بگه شوهره تا بزنن پودرش کنن عزیزن.

دیگه شرایط فرق داره بعضیا همینکه تا پارک میان از کارشون زدن و سخته براشون و واقعا نمیتونستن 

بعضیا میتونستن ماه قبل برن ولی این ماه دارن میرن 

یه وقتایی حرف حرف منه و جنگ و دعواس 

یه وقتایی لج بازیه 

نمیشه گف اون کارش اشتباس و قضاوت کرد 

خیلی چیزا اخلاقه 

دیگه شرایط فرق داره بعضیا همینکه تا پارک میان از کارشون زدن و سخته براشون و واقعا نمیتونستن بعضیا می ...

یه جای کار میلنگه یا مردا زن اون مدلی کلا دوست دارن، یا بعضیا شانس دارن یا هم یه عده بهره تماشا اومدن.