2777
2789

این اولین ازمون قلم چی هست که دادم عنوان تاپیک رو این زدم چون روستایی ام راهنمایی رو نمونه خوندم دبیرستان رو سمپاد

تو ازمون تیزهوشان نفرسوم شهر شدم

خانواده من از لحاظ مالی واقعا فقیرمحسوب میشن خلاصه که پشتوانه مالی خوبی ندارم

تو ازمون دوازدهم رو مریض بودم نخوندم لطفا دهم رو ببینید و بگید چقدر احتمالش هست من داروی شهید بهشتی قبول شم؟

انگیزه ام کم شده حس میکنم نمیشه

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

مشاورم میگف یه دختر روستایی دیپلم انسانی داشته رفته کنکور تجربی داده شده رتبه ۱۰۰ بعد رفته دانشگاه چون روستایی بوده و امکانات نداشته بهش شک کردن و دوباره با یه عالمه امنیت و تو یه جای کاملا امنیتی ازش کنکور گرفتن شده رتبه ۳۰ 🥲

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روستا منطقه دو محسوب میشه ؟

مدرست احتمالا باید تو شهر باشه درسته ؟

ترازت خوبه

ولی شیمی و زیست که اصل کاره رو کم زدی

برنامه ریزیت رو دقیق تر بنویس و واسه شیمی خیلی وقت بذار

کار نشد نداره

روستا منطقه دو محسوب میشه ؟ ترازت خوبه ولی شیمی و زیست که اصل کاره رو کم زدی برنامه ریزیت رو د ...

نه بستگی به شهر داره من ملایرم

میشه منطقه دو

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

عزیزم با یه آزمون نمیشه نتیجه گرفت آزمون نمیدی که تخمین رتبه بزنی این آزمونا از مباحث کوچیکه فقط برا محک زدن اینه که چقدر از درسو متوجه شدی و چیکار باید بکنی تا پیشرفت کنی کجا هارو خوب نخوندی بی دقتی هاتو در بیار دفعه بعد یه گوشه بنویس قبل شروع آزمون حواست بهش باشه اونایی که جواب ندادی ببین برا چی بوده آزمون برا شناخت خودته

بعدم اگه سهمیه داری که اصن نمیخواد درس بخونی ولی اگه سهمیه نداری از الان به این فکر‌نکن قبول میشی یا نه وقتتو با این افکار و تخمین رتبه و این چیزا هدر نده فقط درس بخون