2777
2789
عنوان

الان کربلام

| مشاهده متن کامل بحث + 62 بازدید | 60 پست

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوش به سعادتتون و زیارتتون قبول🌹

خواهش میکنم دعا کنید گرفتاری های فراوون شوهرم رفع بشه بگید امام حسین نرگس سلام رسوند و گفت آقاجان گناهکارم ولی عاشقتم ماروهم بطلب🙏ممنونم

من یک#زن مسلمان ایرانی هستم که هم#زندگی دارم هم#آزادی اولین کسی که از حقوق من دفاع کرد پیامبرم بود که اجازه ی زنده به گورشدن جنسیتم را نداد وبا دخترش به دنیا ثابت کرد که زن هم باید در اجتماع حضور یابد خدایم مرا مکرم دانسته اگر قرار باشد کسی از حقوق من دفاع کند کسی که به حاملگیه اش از راه فحشا قبل از ازدواج افتخار میکند نیست کسی که از نرسیدن دارو به#زنان ایرانی دفاع میکند حق ندارد از حقوق من دفاع کند من #زن هستم زنی که تنها برای #برهنگیم از من دفاع میشود برای رفع تحریم های داروهایم جنسیت زنانه ی من را فراموش میکنند اینها حق ندارند از حقوق من دفاع کنند کشوری که دو سال است به #زن اجازه ی رانندگی داده است نباید از حقوق #زن دفاع کند کسی که منتقد کشورش را در اسید سوزاند نباید از #آزادی بگوید فردی که در حالیکه همسرش در کنارش نشسته است جنسیت#زن را در مصاحبه ای با خبرنگاران آمریکایی احمق میداند و همسرش را به روسای آمریکایی قرض میدهد نمیتواند از حقوق زنان دفاع کند کشوری که در فروشگاه#دیزین گوف(فروشگاه فروش زنان) روی زنها اتیکت میزند و آنها را پشت ویترین میگذارد و مردها با نگاه کردن به بدنشان آنها را انتخاب میکند حق ندارد از حقوق من دفاع کند من اینکه فرقه ای که هجده نفر از هموطنانم را در یک مراسم عروسی با پیت حلبی جلوی پای عروس سر بریدند تا عروس بله بگوید از حقوقم دفاع کند را ننگ میدانم کسی که به زنان تشکیلاتش اجازه ی انتخاب رنگ روسری هایشان را نمیدهد قدرت باروری را از زنان گرفت فرزندانشان را از آنها گرفت کسی که همه ی زنان تشکیلات را به عقد#مسعود رجوی درآورد حق ندارد از حقوق من دفاع کند کسی که شکنجه هایش در بین داعشی ها هم به قول ما امروزی ها قفل است نباید از #آزادی بگوید من نمیخواهم کسی که ازدواج با پدر مادر عمه عمو خاله دایی پدربزرگ مادربزرگ را حلال میداند از حقوق من دفاع کند من هم زندگی دارم هم آزادی...✌

میگن به امام حسین از هر جا سلام کنی جوابتو میدن

السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک یابن رسول الله. السلام علیک السلام علیک یابن امیرالمومنین وابن فاطمه الزهرا سیدة نساءالعالمین 

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

سلام عزیزم خوش به سعادتتون ، امیدوارم پیامم رو بخونید دلم لرزید عنوانتونو دیدم 

هزاربار خوش ب سعادتتون 

ان شالله حاجت روایی همه دوستان 

ظهور و سلامتی اقا امام زمانمون 

شفای همه بیماران

مادرشدن چشم به راه ها 

بازشدن گره از مشکل دارها 

و منی که تنها دارندارم جیگر گوشمه نوزادمه، از امام حسین میشه برام بخوای میشه چند بار اقا ابولفضل رو قسم بدی به برادرش امام حسین بگی دهن ادمای رویرومو ببنده بچم همیشه پیشم بمونه حضانت کاملشو بگیرم یک ثانیه ازم جدا نشه، 

توروخدا میشه بگی بهشون😢😢😭😭😭

از زمان بارداری هرشب با استرس فکرخیال خوابیدم از این دادگاه ب اون دادگاه من هیچی جز بودن همیشگی بچم کنارم نمیخوام اخه وصله تنمه دارندارم تواین دنیاس یا امام حسین خودت کمکم کن😭😭😭 جونم به لبم رسید حاجت روا بشید به حق دست بریده ابولفضل عباس

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
سلام عزیزم خوش به سعادتتون ، امیدوارم پیامم رو بخونید دلم لرزید عنوانتونو دیدم  هزاربار خوش ب ...

عزیزدلم عکس حرمو فرستادم چون درخواستا زیاده منم دعا میکنم اگرم یادم رف دینی ب گردنم نباشه خودتون دعا کنید بهش بگین اگه دلت اینجا باشه مث اینک داخل حرمی خدا قسمت کنه انشااله بیاین

زیارتتون قبول عزیزم 

یا حسین مظلوم 🥺

لطفاً برای فرج آقا امام زمان خیلی دعا کن 

برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و باز شدن گره ای که تو کارم افتاده دعا کن 

ممنونم گلم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙