2777
2789
عنوان

تو مدرسه با معلم فیزیک حرفم شد

225 بازدید | 2 پست

سال دوازدهمم و حقیقتا فشرده درس میخونم روزای بعد مدرسه ۵ و ۶ ساعت حداقل 

فیزیک من از دهم خیلی خوب بود هر سال نمره بالا می‌گرفتم بیرون کلاس میرم از پایه فیزیکم خیلی خوبه 

امسال یک معلم بی شخصیت و عقده ایه ننه بزرگی گیرمون اومده 

طرف روز اول دید هر چی میده من داوطلب میرم حل میکنم بعد هفته بعدش خیلیا به خاطر اینکه خیلی افتضاح بود تدریسش نمیومدن میرفتن کتابخونه و کلا ۱۰ نفر از کلاس ۴۰ نفره بودیم منم گفتم کلاس فیزیکه برم دیگه ۵ دقیقه دیر رفتم کلاس چون اصلا متوجه نشدم رفتم تو از وقتی رفتم شروع کرد تحقیر و تخریب من که اومدن تو هیچ ارزشی به کلاس اضافه نمیکنه دوست نداری نیا و فلان بعدش برگشت از ادب و احترام و اینا چرندیاتشو گفت حتی بچه ها زنگ بعد گفتن فلانی اون چرا بی مورد اونجوری گفت بهت به زور منو آورد پای تخته با تحقیر مسئله حل کردم اون قدر استرس گرفته بودم جدول ضرب هم یادم رفته بود به حدی دستام می‌لرزید  

منم جلسه بعد که امروز بود همه زنگا که شرکت کردم ولی زنگ آخر رفتم کتابخونه جزوه شیمی ام و در آوردم هندزفری گذاشتم تو گوشم و ویدیو آموزشی باز کردم شدید غرق درس خوندن بودم ( همه کیف و وسایلمو برده بودم کتابخونه )

دیدم ناظممون بالای سرمونه اولش شروع کرد دعوا کردن من که اینجا چیکار می‌کنی مگه کلاس فیزیک نداری منم نشون دادم که داشتم درس میخوندم گفتم وقتی یک کلمه هم تدریسض اصولی نیست چرا باید بریم اونم گفت به خاطر نمره مستمر برو گفتم به خدا تو کنکور من بدبخت تاثیر ندارع گفت درکت میکنم الان وسایلت بزار بمونه پاشو برو تو کلاست بیخیال همچی فقط برو بشین انصافا ناظممون عالی رفتار کرد و

رفتم تو تا وارد شدم خانم گوه عرض کردن که دفعه بعد دیگه نمیزارم کلاس فلانی و قهرمانی خواستم دهن باز کنم بگم منو به زور آوردن تو کلاست چیو نمیزاری باز حرفم و قورت دادن و اجازه دادم تخریب شخصیتش و شروع کنه   ولی از وقتی اومدم خونه به مامانم گفتم من دیگه شرکت نمیکنم تو کلاس این خانم 

مامانمم گفت برو با مدیرتون حرف بزن بگو تخریب شخصیتی برای منی که کنکور دارم چند ماه دیگه جز آسیب چیزی نداره و نمی‌خوام به کنکورم لطمه بخوره با شرکت تو کلاسش ...

نمی‌دونم حالا چیکار کنم

مامانت درست میگه. شکایتشو پیش مدیر ببر. هر چند مدیرها معمولا طرف معلما رو میگیرن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

از منی که از این دراماها تو مدرسه داشتم بشنو..درگیر این مزخرفات نشو..سال بعد درسی که خوندی سر جلسه به کارت میاد نه مزخرفات معلم فیزیک و معاون و این اسکلا

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.