2777
2789
عنوان

خانم هایی ک میخوان صورتشون صاف و براق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4156 بازدید | 80 پست
روش درست کردن رو لطفا میگی

اول سیب رو به چهار قسمت تقسیم کنید هسته هاش اصلا داخلش نباشه تلخ میکنه بعد داخل دبه ای بریزید به همون مقدارم اب بهش اضافه کنید و یک لیوان سرکه و یه قاشق نمک و یه تیکه نون داخلش بزارین درشو محکم ببنید در جای گرم بزارین اگه تابستون باشه بیست روزه میاد اگه زمستون باشه تا دو ماه باید روشو بپوشونین (اما اینو در نظر بگیرید ک دست هرکسی نمیفته خراب میشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرسال لورال ضد چروک شفاف کننده و ویتامینه صورت کرم شب 

چه قیمته؟؟?تاثیر دیدی ازش؟؟؟

عضو گرو آبی ،وزن شروع ۷۲، وزن هدف ۶۲، تاریخ شروع رژیم ۱۳،۴،۱۴۰۱، من میتونم در عرض سه ماه به وزن دلخواهم برسم
شما باید همیشه از ضد افتاب استفاده کنید اینکه سرکه ی سیب جای لک های قهوای صورت رو محو میکنه جای شکی ...

اره عزیزم ضد آفتاب رو که میزنم میگم پوست خشکه.اگه سرکه سیب بزنم بدتر نمیشه؟ اونم شب تاصبح

اگه میگین راهای خانگی تاثیر گذار نیست برای اینکه دیگه وسط های راه ول میکنن،برای اینکه راهای خانگی تا ...

صد البته تاثیر طب گیاهی برای مواجعه با کرونا کاملا مشخص شد به خصوص روغن گل بنفشه، خدانگهدار

اره عزیزم ضد آفتاب رو که میزنم میگم پوست خشکه.اگه سرکه سیب بزنم بدتر نمیشه؟ اونم شب تاصبح

همراه مرطوب کننده بزن شب که میزنی به صورتت وقتی جذب شد مرطوب کننده بزن اگه دیدی مرطوب کننده اثر نداره برات در حد۱ساعته بزنو بشور

خب میگی واسه چیه و چه موقع استفاده کنیم؟ 

خیر، وقتم گرفته میشه خیلی طولانیه،  اسم هر محصول تو عکس مشخصه سرچ کنید تو. گوگل تمام اطلاعات میاد، اما همش تاثیر داشته تا این مدت برام، عکس اول ابرسان دوم روشن کننده سومی برای جوش تازه زده 

منم اینو از یه دکتر پوست شنیدم عزیزم چقد اب بریزم 

اگه دوقاشق سرکه باشه دو قاشقم باید اب باشه اون موقع باید پوست  من  داغون باشه البته بله خالص باشه خشک میکنه به شدت گفته ی شما درسته