2777
2789
عنوان

خانم هایی ک میخوان صورتشون صاف و براق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4156 بازدید | 80 پست
پوستتون چربه یا خشک؟!

عزیزم من پوستم خشکه ولی شکر خدا خوبه نه جوش دارم نه لک خیلی بد .فقط ی کم کک و مک دارم مخصوصا روی بینی.چقدر دکتر پوست و اینا ولی فایده نداشته.میگن پوستت خیلی سفیده به نور خورشید فوق العاده حساسه.هر چقدر درمان کنی بازم تابستونا کک و مک زیاد میشه.

حالا میخوام بدونم سرکه. سیب واسه کک و مک هم خوبه جواب میده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوستم وحشتناک خشکه سرکه ی سیبم بهش برنم میشه تخته دیگه....از خشکی پاره میشه.🥴🥴😑😑

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
عزیزم من پوستم خشکه ولی شکر خدا خوبه نه جوش دارم نه لک خیلی بد .فقط ی کم کک و مک دارم مخصوصا روی بین ...

شما باید همیشه از ضد افتاب استفاده کنید اینکه سرکه ی سیب جای لک های قهوای صورت رو محو میکنه جای شکی نیست چون من بعد جوش زدن لکه های قهوه ای رو صورت میمونه که با استفاده منظم این محلول از بین میره

با وجود تو رختخواب بودنم چشم پامیشم عکس گرفتم برات 😁😁

مرسی گلم لطف کردی این الان چیه؟؟؟

عضو گرو آبی ،وزن شروع ۷۲، وزن هدف ۶۲، تاریخ شروع رژیم ۱۳،۴،۱۴۰۱، من میتونم در عرض سه ماه به وزن دلخواهم برسم