2777
2789
عنوان

سقط جنین انجام بدم یا نه

258 بازدید | 40 پست

باردارم هفته ی ۶ یا ۷ سونو نرفتم 

ولی آزمایش دادم 

اخه فهمیدم همسرم قبلا یه خیانت ریز در حد پیامک و تلفنی و بیرون رفتن انجام داده 

واسه همین نمیخوام بچه رو بدنیا بیارم 

دیروز تا حالا داروی عطاری میخورم ک حاوی عروسک پشت پرده و تخم شوید و تخم جعفری و ایناس 

حالا یکم پشیمون شدم 

نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟ 

قهوه هم خوردم تا حالا دو بار 

تعداد رای : 20
نظرسنجی
ضرر داره ؟
16
80%
چیکار کنم ؟
4
20%
براي سلامتي فرزندم يه صلوات بفرستيد لطفا

بچه اولته؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت ریز؟

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

عزیزم نمی‌دونم شرایطتت چطوره 

ولی درمورد جان یک انسان نظرسنجی نکن 

اونم مثل بچه ی شش ماهه است 

با این تفاوت که اندازه اش فرق می‌کنه 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

سقطش کن ، نزار طفل معصوم وارد زندگیی بشه که هنوز هیچیش معلوم نیس

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و