2777
2789
عنوان

سقط جنین انجام بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقطش کن ، نزار طفل معصوم وارد زندگیی بشه که هنوز هیچیش معلوم نیس

این طفل معصوم وارد این دنیا شده 

فقط برای رشدش نه ماه زمان نیاز داره 

چرا فکر میکنید جنین ، آدم نیست ؟؟

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

من باشم اول میرم سونو تنهایی

اگه قلب باشه سقط نمیکنم

اگه نداشته باشه سقط میکنم

خدا کمکت کنه

امین

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

اینجا بر این سوالا مناسب نیست 

مشاور برو 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

خودت قضاوت کن ک بچه توی دعوا و قهر پدر مادر، بزرگ بشه خوبه یا اینکه کلن بچه ای نباشه که بخواد آسیب ببینه. 

اگه میدونی رابطه تون ممکنه به بچه آسیب بزنه اون بچه نباشه خیلی بهتره ولی اگه میدونی ک میتونی یه بچه سالم و با محبت بزرگ کنی نگهش دار

اگر حداقل چندماه بچه می خواستی و بچه دار نمی شدی

یا دنبال دوا درمان برای بچه دار شدن بودی

به این راحتی نظرسنجی برای کشتن بچه ت نمی ذاشتی

فکر نکن بچه دار شدن همیشه همینقدر راحته

خیلیا بودن اولی رو راحت باردار شدن ولی بعدی رو هرچقدر تلاش کردن و دنبال دوا درمان رفتن نشده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

سقطش کن ، نزار طفل معصوم وارد زندگیی بشه که هنوز هیچیش معلوم نیس

مگه سقط کردن راهته انگارنه انگاراین وستم گناهی هم وجود داره نمیدونم چراگناهشو نمیبینید هزارنفرتودنیا دنبال بچه دارشدنن درارزوی بچه یه سریاراهت میگن سقط کن

برو دکتر ببین پچت سالمه؟ اینایی هم که خوردی رو حتما بهش بگو

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️