2777
2789
عنوان

میشه خانمای باتجربه بیان

38 بازدید | 3 پست

امروز سر حرف یکی که گفت خانم مطلقه به هیچ عنواان حقی نداره با مجرد عروسی کنه از ظهر دلم خیلییی اشوبع من خودم خیلییی سادم و سعی میکنم تو زندگی که وارد میشم همه چیو راستشو بگم و خلاصه زندگی کنم ولی اینکه هی بگن تو مطلقه ایی تف سر بالایی اونی که مجرده ازت بالاتره خیلییی بی انصافیه خیلی

اینا همش تفکرات مسمومه!!!

کسی رو میشناسم توی دوران عقد جدا شد البته اسمش عقد بود!

شوهر سابقش خیلی آدم بیخودی بود. ۲ سال بعد خیلی سنتی یه خانواده دیگه اومدن خاستگاریش اصلا نمیدونستن مطلقه است، بهشون که گفتن مادر پسر برگشت گفت چه ایرادی داره مگه قتل کرده از نظر من و پدرش مشکلی نداره پسرمم خودش باید نظر بده

رفتن فرداش با انگشتر اومدن بعد از عقدشون مادر پسره شناسنامه رو برد عوض کرد که عقط اسم شوهر فعلیش توش باشه الان ۴ ساله یه بارم به روش نیاوردن

اینا همش تفکرات مسمومه!!!کسی رو میشناسم توی دوران عقد جدا شد البته اسمش عقد بود!شوهر سابقش خیلی آدم ...

منم فقط دو ماه زندگی مشترک داشتم که اونم کلش رو خوابگاه و خونه پدرم بودم چه فرقی داره والا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.