2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12003 بازدید | 568 پست
بخدا داغونم داغون شوهرم نه بیمه داره نه آینده اصلا درست نمیره سرکار اینقدر بی مسولیته که خدا میدونه& ...

خب اگه طلاق بگیرین آیندتون بهتر میشه عزیزم؟سعی کن یه کاری برای خودت یاد بگیری در آمد داشته باشی وبتونی پس انداز کنی اینجوری سرت گرمه کمتر فکر این چیزا رو میکنی

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما هم اصلا بهتون زنگ نزده

منم دارم جدا میشم و الان دو ماهه خونه مادرشه و منم خونه مادرم اما دریغ از یه تماس و پیام از خودش... 

مادر و خواهراش و حتی روانشناسمون زنگ زد اما خودش نه

من عزیزمم درحدی تحمل کردم که حتی برادرخودش گفت برای چی توموندی پاشو برو خونه بابات ای درست شدنی نیس ...

دقیقا عین حرفی ک خارشوهرمو برادرشوهرم بهم زدن...ولی من‌بازم بخاطر بچم دارم تحمل میکنم میگم غلطی بود ک کردیمو بچه دار شدیم باید اون بی خیالِ بی مسئولیته سره کار نمیره ولی دلیل نمیشه منم وظایفمو فراموش کنم فقط دلم میخواد بچم زودتر بزرگ شه.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

[QUOTE=259650609]من الان بچه ندارم جدا شم ب نظرت ؟ هرچی تاپیک زدم کسی ج نداد [/QUOTE

سلام منم ده سال ازدواج کردم بچه نیاوردم چون همه اش فکر طلاقم شوهرم منم اهل زندگی نیست پول هاش همه به باد داد.

بخدا انقد اشنا و پارتی داره طلاقم نمیتونم بگیرم  چیزایی ازش دیدم که میترسم اسم طلاقو بیارم

من اصلا نمیفهمم شما بچه میخوای چیکار با این اختلاف سنی ؟ دور از جون همسرت اما سن و سالی ازش گذشته .اتفاقی براش بیافته یا تو بستر بیماری بیافته دست تنها با یه بچه کوچیک میخوای چیکار کنی ؟ اصلا همسرت حوصله داره ۵ سال دیگه واسه بچه ت پدری کنه ؟ من جات بودم التماسمم میکرد بچه دار نمیشدم .

من تو دوران نامزدی ۳ بار قهر کردم و تا پای جدا شدن رفتیم هر بار به خاطر بزرگترا و اینکه میگفتن ابرومونو نبرید برمی گشتیم بهم  چون پسرعمو دختر عمو بودیم ولی هربار که دعوامون میشد نامزدم دیگه هیچ کاری نداشت بامن نه زنگ میزد نه پیام میداد کلی استوری تیکه برای من میزاشت دیگه منم از شرش خلاص شدم ادم بی مسئولیت و عقده ای و لجباز رو چه به زن گرفتم و تشکیل خانواده 

بخدا داغونم داغون شوهرم نه بیمه داره نه آینده اصلا درست نمیره سرکار اینقدر بی مسولیته که خدا میدونه& ...

شوهر منم ن بیمه داره ن شغل درست حسابی . بهترین شغل و به خاطر بی مسئولیتیش از دست داد . به وضعی افتادهبودم ک نمیتونستم دخترمو ببرم دکتر آنعولانزا گرفته بود بابام و پدر شوهرم خرج زندگیمو میدادن . الان هم پدرم هم پدر شوهرم فوت شدن . ارثیه خوبی به شوهرم رسیده وضع مالیمون بهتر شده ولی از بیمسئولیتیش میترسم میخوام خودم شغل داشته باشم . تازه در کنار بی مسئولیتی و لجبازی خیلی اخلاقای گندی داره . یک بار برام گل نخریده کادو نخریده مناسبتا رو تبربک نگفته حتی عید نوروز و به آدم تبریک نمیگه . ی بار با هم پیاده روی نرفتیم پیک نیک نرفتیم مسافرت نرفتیم . ده دیقه نشده بشینبم چای بخوریم حرف بزنیم با هم . هیچ حاطره زناشویی خوبی ازش ندارم دلم به محبتش خوش باشه . فقط این که تا امروز خیلی برای خانواده من مخصوصا موقع فوت پدرم خیلی زحمت کشید . همین . از پول و احلاقش بگم صفر صفره . با بجه هامم ارتباط خوبی نداره اصلا براشون وقت نمیذاره . گاهی وقتا هم خیلی گیر الکی میده کی بود زنگ زد بهت . به چی فک میکنی پشت پنجره کی بود میخواد به خودش ثابت کنه من خیانت کارم . بگذریم ک سالها پیش ی مچ خیانت کارشو خدا خودش برام باز کرد . بکذریم ک وقتب پول نداشت من کار میکردم پول در میاوردم صداش در نمیومد با بی پولیش ساختم زن خوبی بودم حالا ک پولدار شده من زن خیانت کاری شدم . 

من به خاطر بچه هام وایستادم و نقشه ها دارم برای دوباره شروع کردن و ساختن خودم و به دست آوردن شخصیت قبلیم . هیچ وقت به خاطر بجه هامم شده طلاق نمیگیرم ک پا پس نمیکشم به خودمم که شده  میخوام ثابت  کنم کی هستم