2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 568 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش درست و حسابی سرکار نمیره بیمه و اینده‌ام هیچی! باید چیکار کنه دقیقا؟!

ولی وقتی باباش اجازه نمیده بچشو بیاره خودشم طاقت دوری بچشو نداره نباید قهر میکرد یا باید از بچش دل بکنه یا شوهر الدنگشو تحمل کنه

اسی درسای بچت چیکار میکنی مدرسش اینا...منم هفته قبل شوهر و بچم گذاشتم ۵ روز رفتم خونه مادرم  دی ...

منم یبار رفتم قهر بچم هلاک شده بود ضعیف و مریض سخت

ب امید رسیدن ب هدفم.  
دادگاه گف شرط بزار برگرد سرزندگیت. اونم خوشحال از اینکه راضی شدم شرط بزارم. وقتی دیدمش از همه ی کارا ...

دقیقا همینه نزارین خیلی فاصله بیفته😔عزیزم انشالله بحق بزرگی خدای مهربون برگردی سر زندگیت ایشالا درست میشه خداا رو صدا بزن فقط

ب امید رسیدن ب هدفم.  
۴ ماهو ۱۰ روزش نشده بود اون موقعه صیغه بودیم هردومون ترسیده بودیم

بنظرم شوهرت خیلی داره زرنگی میکنه هم میخواد بازن جوون خوشی کنه هم نمیخواد زنگوله پای طابوت داشته باشه.اینک اقدام میکنی و نمیشه شاید شوهرت جلوگیری میکنه شایدم وازکتومی کرده باشه پیگیر شو ببرش ازمایش 

ولی وقتی باباش اجازه نمیده بچشو بیاره خودشم طاقت دوری بچشو نداره نباید قهر میکرد یا باید از بچش دل ب ...

اخه موادم میکشه سرکارم که نمیره...کلا چه طلاق بگیره چه نگیره سخته...

هيچ وقت بچه رو اسباب مسخره بازي خودخواهي خودتون نكنيد!

..

شوهرت ادم نبود خودت داري طلاق ميگيري بعد بچه دستش ميسپاري؟

.

شوهرت بد بود چرا بچه دار شدي

بده چرا بجه بهش سپردي!

از دست شما زناي بي خرد كه يك نسل و بعد يك جامعه رو به باد ميدين

💕

خب تا الان هم که موندم فقط بخاطر پسرم بود اخلاقش خیلی بده سرش پسرم لکنت زبان گرفته دیگه منم شده بودم ...

عزیزم حتما با یک مشاور خانواده و مشاور حقوقی مشورت کن . همزمان . کاش قبل رفتن خونه پدرت رفته باشی  نرفتی زودتر اقدام کن . که تو طلاقی اگر خواستی بگیری اذیت نشی