2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 568 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتو گذاشتی که به شوهرت سخت بگذره؟بنظرم بیشتر به بچت سخت میگذره چون مادر شوهرت نگهش میداره.من قهر کرده بودم که شوهرم آدم بشه و تنهایی بکشه قدر منو بفهمه مادر شوهرم براش یکسره غذا درست میکرد می‌فرستاد 

اینا روششونه. پیگیر نمیشن ببین دختره چیکار میکنه خودش میاد خونه یا میره سمت دادگاه .بعد تصمیمیشون رو ...

دقیقا منم همچین فکری میکنم اما خب تاکی بلا تکلیفی

طلاق راحت نیست،اگه دلیلتم خیلی منطقی باشه و زمین و زمان بگن جداشو بازم میشکنی عزیزم  پس تسلیم ...

اره میدونم سخته بخدا همین چندروز داغون شدم همش میگم کاش شوهر منم آدم بود که سرنوشتم نخواد اینجوری بشه دلم برای بچم کبابه

بنظرم برو سر زندگیت. فقط یه بچه دیگه نیار بیزحمت و بعدش نگو بی مسئولیتتر شده. اونوقت بی مسئولیت تویی ...

خب اصلا جلو نمیاد آخه من یه خونه مینشستیم گفتم دیگه اینجا نمیشینم قرار داد نبنده سر همینم امدم دیگه نمیدونم چیکار کرد فقط به مادر شوهرم گفتم بهش بگه اگر خواست قرار دادکنه برای خودش وپسرش قرار داد کنه چون من نمیام

خونه دارین؟   میگه من انقد دارم به چی مینازه پس.  حتما یه چی داره دیگه

نه نداریم چه میدونم بابامینا که میگن دروغ میگه توساده ای حالا قرار شده برم پیش وکیل برای مشاوره از بپرسم ببینم چطور بفهمم حرفش راسته یادروغ

قهر کردن راه داره خواهر من باید با بهانه قهر میکردی

خب سر خونه قهر کردم گفتم ازاین خونه بریم یه خونه دیگه برو اجاره کن چون خدا میدونه واقعا تو اون خونه نمیتونستم دوام بیارم