2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 568 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درست باورت میشه بعد چندسال هیچی نداریم وقتی میگفتم برو سرکار همش میگفت من اینقدر دارم که خدا میدو ...

خونه دارین؟   میگه من انقد دارم به چی مینازه پس.  حتما یه چی داره دیگه

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
خب یعنی در این حد توفامیل ما هرکی قهر میکنه شوهرش فوری زنگش میزنه این هیچی

بنظرم برو سر زندگیت. فقط یه بچه دیگه نیار بیزحمت و بعدش نگو بی مسئولیتتر شده. اونوقت بی مسئولیت تویی ک با این شوهر بچه میاری . برو زندگیتو بکن بخاطر بچت . والا یه شوهر دیگه زندگی قبلیتو روزی صد بار میاره جلو چشت . اون نیاره خانوادش میارن. 

واقعا حالا دوس داری طلاق بگیری یا میخای بری خونت؟ میخای باهاش صحبت کنن و بگن فکر زندگیت باشو ازینحرف ...

نمی دونم از طلاق که واهمه دارم اما گفتم امدم یه سری شرط میزارم اجراش کرد بخاطر پسرم برمیگردم

خب یعنی در این حد توفامیل ما هرکی قهر میکنه شوهرش فوری زنگش میزنه این هیچی

انگار رفتی ک فقط بهت بزنگه قربون صدقت بره و بهت بگه برگرد.    مشخصه ک دوسش داری . یه چن روز هوا بخور خونه بابات برو خونت .

ببین اگه میتونی تحمل کنی بخاطر بچه تحمل کن گناه داره من بچه نداشتم اما اگر داشتم براش فداکاری میکردم ...

من عزیزمم درحدی تحمل کردم که حتی برادرخودش گفت برای چی توموندی پاشو برو خونه بابات ای درست شدنی نیس امامن بازم تحمل کردم اما واقعا فایده نداره

نمی دونم از طلاق که واهمه دارم اما گفتم امدم یه سری شرط میزارم اجراش کرد بخاطر پسرم برمیگردم

خوبه فقط تابلو نکن ک قصدت برگشته. بترسونش ک خیلی جدی و مصمم هستی ک دیگه برنگردی

منم دو هفتس  خونه مامانمم شوهرم عین خیالش نیس خبرش...

چرا

بچه هم داری

سه تا کاربری داشتم ترکیدن😐🖐🏻🤦🏻‍♀️(پفک نمکی، بیسکوئیت ماسالا و چلوکباب کوبیده) امیدوارم بتونم اینو حفظش کنم🙄
ببین مهم پسرته دو دو تا جهار تا کن ببین پسرت جی میشه فداکاری کن مادری 

خب تا الان هم که موندم فقط بخاطر پسرم بود اخلاقش خیلی بده سرش پسرم لکنت زبان گرفته دیگه منم شده بودم عصبی همش سر پسرم خالی میکردم الان دیگه خونه پدربزرگشه اوناهم دوسش دارن دیگه کسی سرش داد نمیزنه

واقعا بابام گفته اگر تا یک هفته دیگه زنگ نزد برو اقدام قانونی کن

به هیچ عنوان هیچ کاری نکن که به ضررته

شرایط مشاوره رفتن نداری؟؟؟ هزینش برات سنگینه؟؟؟مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات خیلی دوره؟؟؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟؟؟ولی میتونی بصورت آنلاین با مشاور در تماس باشی میتونی با چت،ویس،تماس تلفنی با مشاور صحبت کنی!اونم نصف قیمت یعنی ۵۰٪تخفیف!!!😳😳😳😍😍😍تازه این همه ماجرا نیست میتونی تو ایام تعطیل و بصورت ۲۴ ساعته بامشاور ارتباط برقرار کنی😍😍😍😍حالا مشاوره شامل چیاست؟ حل اختلافات بین زوجین_فرزندپروری_همسرداری_جذب همسر دلخواه برای دختر خانومای گلمون/تازه مشاور حقوقی هم تو دسترس شماست در حوزه مسائل مربوط به خانواده مثل طلاق،مهریه،نفقه،حضانت،جهیزیه،نسب،ارث و‌...در خدمت شما هستم دوستای گلم،انواع دادخواست،درخواست،لایحه و اظهار نامه هم با ۵۰ درصد تخفیف در اسرع وقت براتون تنظیم میشه،آیدی من در روبیکا،ایتا،سروش،بله،گپ،آیگپ: moshavere_onlinee      در تلگرام هم آیدی:moshavere_onlineee