2777
2789
عنوان

خانمهایی که طلاق گرفتین میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 568 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد تو رو خدا بچه بازی نکن پسر داری خود خواه نباش .

بخدا داغونم داغون شوهرم نه بیمه داره نه آینده اصلا درست نمیره سرکار اینقدر بی مسولیته که خدا میدونه 

واقعا بابام گفته اگر تا یک هفته دیگه زنگ نزد برو اقدام قانونی کن

همین بابا بعده طلاقت صدتا سرکوفتت میزنه بعدا میبینی ک خودت زندگی داشتی خودت خانم خونت بودی ولی بعد یه زندگی و بچه برگشتی خونه بابات و دیگه هیچی نیستی.  زندگیتو مدیریت کن. خاهرشوهرمم زندگیش مثل تو .الان دخترشم شوهر داده و زندگیشو داره میکنه. 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
بخدا داغونم داغون شوهرم نه بیمه داره نه آینده اصلا درست نمیره سرکار اینقدر بی مسولیته که خدا میدونه& ...

تا روز آخر تلاشتو برا حفظ زندگیت بکن

طلاق راه آخره

همه ی مسیرارو برو اگه جواب نگرفتی بعد یه فکر اساسی کن

اونم نه بر اساس حرفای خاله زنک عمه و مامان و دایی

از یه مشاور حرفه ای کمک بگیر

یعنی شما هم اصلا بهتون زنگ نزده

اینا روششونه. پیگیر نمیشن ببین دختره چیکار میکنه خودش میاد خونه یا میره سمت دادگاه .بعد تصمیمیشون رو میگیرن

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

طلاق راحت نیست،اگه دلیلتم خیلی منطقی باشه و زمین و زمان بگن جداشو بازم میشکنی عزیزم 

پس تسلیم نشو 

من ۲۵ سالمه ۸ ماهه از همسرم خبری ندارم دارم جدا میشم،عجولانه تصمیم نگیر ،همین