2777
2789
عنوان

بالاخره تصمیم گرفتم شوهرمو ببخشم بعد ۹ ماه و برگردم خونم !

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 74 پست

اسی جان اگر واقعا میتونی ازته دلت ببخشیش وفراموش بکنی ماجرا رو کلا انگاری خیانتی درکار نبوده.برو سرخونه زندگیت وبه شوهرت فرصت بده البته اگر واقعا شوهرت پشیمونه.ما جای تو نیستیم که بدونیم شرایطت چطوره وچی کشیدی.اما نگو بخاطر دخترم بخاطر خودت این کارو بکن تو این دنیا خودت از همه مهم تری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت

خونه رو بنامت بزن با ی وکیل مشورت کن ک بعد از دستت در نرع حتما مشورت کنی آ ضررنکنی 

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
اسی جان اگر واقعا میتونی ازته دلت ببخشیش وفراموش بکنی ماجرا رو کلا انگاری خیانتی درکار نبوده.برو سرخ ...

دوسش دارم نمیتونستم ازش دست بکشم از اون ورم خودش پشیمونه حتی کارش هم عوض کرد 

میرم مشاوره با کمک مشاوره تصویر خیانتش از ذهنم پاک بشه 

دعا کنید منو شوهرم باهم آشتی کنیم😔

آنقدر بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردنو حرف می کشیدن ازمون!الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم  !!!(کاربری سوم) 😁