2777
2789
عنوان

بالاخره تصمیم گرفتم شوهرمو ببخشم بعد ۹ ماه و برگردم خونم !

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 74 پست

مبارکه

حالاکه بچه دارید عجله برای طلاق نکن وقت هست.

کارخوبی کردی فرصت دادی.

خوشبخت بشید

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چیه؟

تو گوشی شوهرم ضبط مکالمه نصب کردم بعد 

شبش اومد خونه گوش دادم با همکار خانم رفته بود بیرون صداش میومد فهمیدم باهم اسپرسو خوردن 

بعد بهش گفتم دعوا کردیم قهریم 

منم به زنه پیام دادم ج نداد 

شوهر نداره یه پسر داره

آنقدر بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردنو حرف می کشیدن ازمون!الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم  !!!(کاربری سوم) 😁

شوهر منم خیانت کرد اونم میخاد خونه بزنه بنامم برگردم

منم یه بچه دارم من 3 ماهه اومدم خونه بابام

ولی تو این مدت ک ازهم دور بودیم ب نبودش عادت کردم دلم نمیخاد برگردم بعدشم تو این مدت مطمئنم ک رابطه داشته و بعدش دیگه رقبت ندارم باهاش برم زیر یه سقف مطمئنا از هم خیلی سرد شدیم. با اینکه منم ته دلم دوسش دارم ولی... 

شما اینجوری نیستین؟ 

وکیلم شنبه همراهم هس 

بسیار عالی انشاالله دیگه هیچ وقت مشکلاتتون برنگرده وبا آرامش زندگی کنی . 

می بخشی توی این مدت درخواست نفقه یا مهریه داده بودی منظورم اینه کلا اقدامی کرده بودین

انشالله با شوهرت آشتی کنی عزیزم🤍

❤❤

آنقدر بدم میاد ازاینایی که از سادگی و صداقت بچگیامون سواستفاده می کردنو حرف می کشیدن ازمون!الان که بزرگ شدم میفهمم چه مسائل فوق سری ای رو لو دادم  !!!(کاربری سوم) 😁
شوهر منم خیانت کرد اونم میخاد خونه بزنه بنامم برگردم منم یه بچه دارم من 3 ماهه اومدم خونه بابام ول ...

منم ۴۰ روزه قهرم به نظرت شوهرم از من دوره با کسی رابطه برقرار میکنه؟