2777
2789

من دوهفته س نمیتونم امگا۳بخورم بااینک باید هرروز بخورم و بدنم نیاز داره 

شما چ وقتی میخورین؟

من مولتی رو صبح 

کلسیم بعد ناهار 

اهن اخرشب 

امگا۳کی بخورم؟؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این چیزایی که گفتی دکتر فقط به من ویتامین دی داده با فولیک اسید و ویتامین ث هفته ی چند هستی؟ من ...

۳۲

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
من بعد نهار خوردم منم مولتی صبح اهن شب کلسیم عصر میخورم ولی الان چند روزه یبوست شدید شدم قرصامو نم ...

من میخورم هرچی اروغ میزنم بوی گند ماهی میاد نمتونم تحمل کنم حالت تهوع بهم دست میده بخدا نمیدونم چیکار کنم دکترمم اصرار داره بخورم

نمیدونم چرا تو این بارداری دکترم به من امگا نداد...سر دخترم میخوردم الان معلمش همش داره از هوشش تعریف میکنه و واقعا باهوشه

میگم نکنه داداشش مثل اون نشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
از اول بارداری بهتون دادن اینا رو؟

از ۸هفتگی مولتی داد و اسیدفولیک ۱۲هفته کلسیم رو شروع کرد .

بعد از ۴ماهگی اسید فولیک رو کردش قرص اهن و فولیک باهم 

به اضافه قبلیا 

از ۶ماهگی امگا ۳روهم اضافه کرد ک من الان دوهفته س نمیتونم بخورم 

نمیدونم چرا تو این بارداری دکترم به من امگا نداد...سر دخترم میخوردم الان معلمش همش داره از هوشش تعری ...

دکترتون با دکتر دخترتون فرق داره؟؟حالا من دقیقا سراین بیشتر مکمل خوردم 

حالمم خیلی بدتر بود چ بیحالی چ ویار

از ۸هفتگی مولتی داد و اسیدفولیک ۱۲هفته کلسیم رو شروع کرد . بعد از ۴ماهگی اسید فولیک رو کردش ق ...

آهان خب من هنوز ۶ ماهه نشدم ببینم دکتر به منم میده یا نه

دارو خوردن سخته منم یه روزایی دوس ندارم بخورم

یه ماه فولیک اسید رو قطع کروم نخوردم باز الان دارم میخورم

دکترتون با دکتر دخترتون فرق داره؟؟حالا من دقیقا سراین بیشتر مکمل خوردم  حالمم خیلی بد ...

آره فرق داره ولی خیلی دوست داشتم بخورم نمیدونم چرا هربار میرم مطب لال میشم نمیگم امگا بنویس 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من بعد نهار خوردم منم مولتی صبح اهن شب کلسیم عصر میخورم ولی الان چند روزه یبوست شدید شدم قرصامو نم ...

الو بخور خامه صبحانه بخور برا یبوستت

آهان خب من هنوز ۶ ماهه نشدم ببینم دکتر به منم میده یا نه دارو خوردن سخته منم یه روزایی دوس ندارم بخ ...

نه حتما بخور برا نقص سلولهای جنینی فولیک رو میدن