2777
2789

من نمیدونم چرا تو این مملکت بیماری های جسمی بیماری محسوب میشه اما بیماری های روانی بیماری محسوب نمیشه

همسرت بیماره خلأ عاطفی داره کمکش کن درمان بشه براش همسر باش به معنای واقعی کلمه یکدونه دختر داری کمکش کن 

من میدونم چه رنجی بهت تحمیل شده اما اینکه تو زندگی مشترک همه چی گل و بلبل نیست مشکلات هست کمی هست کاستی هست 

کم اوردن وطلاق گرفتن که کاری نداره ،اشتباه کرده ...

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا باخته؟میشه بگید؟همچین مردایی رو دیدین اطرافتون؟🥺

مردی که خیانت میکنه حتی همون باراول اصلا بخشیدنش درست نیست ...چون توبه گرگ مرگه ...درست بشو نیستن و وقتی زن میبخشه مرد با خودش میگه من هر غلطی میکنم این زن جایی نمیره پس چرا نباید خیانت کنم ؟ و هزاربارم تکرار خواهد کرد ..وقتی شوهر شما زنهای دیگه رو ترجیح میده به شما به نظرت نگاه کردن به چشم شوهر باختن نیست ؟ 

همشون پشت مردا هستن  چند بار دادگاه رفتیم همش کشش میدادن و میگفتن اشتی کنینو از ای حرفا

اگ خانوم خیلی مسمم باشه چی 

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!
من تو طلاق به خاطر خیانت خیلی سختم همیشه اما پای بچه که میاد وسط دستم میلرزه چون میدونم بی مادر یا ...

اگه بچه نداشتم هرجور ک بود طلاق میگرفتم ولی بخاطر بچم رفتم مشاوره میترسم برگردم دوباره خیانت کنه 

حق طلاق و حضانت دارم

عزیزم خونه رو بزن به نام خودت و برگرد. 

تو رو خدا یه فرصت دیگه به هر دوتون بده. 

تنبیهت خیلی خوب و کافی بوده. 

بگو برمیگردم فقط به خاطر اینکه سایه پدر بالای سر دخترم باشه. 

ولی اگر ببینم لیاقت پدر بودن نداری، میرم بدون اینکه فرصت بهت بدم‌

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
مردی که خیانت میکنه حتی همون باراول اصلا بخشیدنش درست نیست ...چون توبه گرگ مرگه ...درست بشو نیستن و ...

دوست من سه بار بخشیده بار سوم زن آورده بود خونه شوهرش و دوستم هم یهو سر رسیده.دیوانه بازم بخشیده الانم همش استرس اینو داره که دوباره خیانت ببینه نمیدونم منتظر چیه که طلاق نگرفته

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐

چندوقت بعدمیگی کاش همون موقع تموم میکردم

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
اگه واقعا پشیمونه ی فرصت بهش بده ولی خیلی چیزا ازش بگیر هرچی داره رو بزنه ب نامت ک اگه خدایی نکرده ب ...

پشیمونه 

ماشینو زده به نامم حق طلاق و حضانت هم دارم خونه نداریم ولی طبقه ی بالای خونه باباش قرار شده بزنن به نامم برگردم

رفاه ک اره پولدار هم بستگی داره تا چ حد بگین پولدار

من نمی دونم برگردی یا ن

ولی من خ زن خوبی بودم برای شوهرم

همش حواسم بود چی دوس داره چی دوس نداره

ن غر

ن دعوا 

ن بحث 

با کم و‌کسرش مبساختم

ازارم داد رفتم قهر 

فردا صبحش رفت عدم تمکین زد 

هرگز دنبالم نیومد

خودم زنگ زدم گفت میخام ک‌نیای ک.و.ن لقت