2777
2789
من نمی دونم برگردی یا ن ولی من خ زن خوبی بودم برای شوهرم همش حواسم بود چی دوس داره چی دوس نداره ن ...

وای بگردم واست 

شوهرم ک پاشنه درو از جا کنده هرشب میاد در خونه مامانم اینا التماس کردنو اینا علاوه بر خودش خانوادشم چند روز یه بار میان میگن ببخشو اینا 

حتی ماهه پیش هم ماشینو عوض کرد و زد به نامم گفت میخواد پیشرفت کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی دکتر؟ اون چی رفته دکتر ببینید مرضی نگرفته باشید... خیلی دردناکه ولی بنظرم اگر دودلی بهش یه فرص ...

اره رفتیم ازمایش هم داد چیزی نبود 

دودلم هم بخاطر دخترم هم خودم دلم نمیاد ولی از یه طرف دیگم وقتی فکر میکنم ک خیانت کرده قلبم اتیش میگیره

وای بگردم واست  شوهرم ک پاشنه درو از جا کنده هرشب میاد در خونه مامانم اینا التماس کردنو این ...

برگرد عزیزم دوست داره

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
باید فکر کنم هنوزم دودلم 

راستی عزیزم از کجا فهمیدی خیانت جنسی بوده؟ و یک بار؟

راستی تو تاپیک قبلت گفتی تواهرشوهرت دختره رو فرستاده بوده؟ خیلی بدجنس بوده

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی