2777
2789

اگه واقعا پشیمونه ی فرصت بهش بده ولی خیلی چیزا ازش بگیر هرچی داره رو بزنه ب نامت ک اگه خدایی نکرده باز کاری کرد راحت ترجداشی

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهد چجوری؟

تعهد محضری بگیر اگه یه بار دیگه خدایی نکرده خیانت کرد حق طلاق با شما باشه یا مثلاً همه ی داراییش به شما برسه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

درست بشو که قطعا نیست ...و بدتر نره هزار جور مریضی مقاربتی بگیره بیاد بهت بده 

بگو برمیگردم حق طلاق و حضانت میخوام و پولم بگیر 

بعدش به طلاق فکر کن .

ولی اگر بخوای دوباره به چشم شوهر نگاه کنی باختی 

عزیزم برگرد. حتما برگرد. برای دل خودت و دخترت یه فرصت دیگه به زندگیتون بده. شاید متحول شده باشه... از کجا معلوم با یکی دیگ ازدواج نکنی و این بلارو دوباره سرت نیاره؟ شاید همسرت با همین تنبیهت، دیگه هیچ وقت سراغ شخص سوم نره. تو تنبیهش کردی و طلاق میگیری فردا روزم میره یکی دیگ رو میگیره و بخاطر تجربه تلخش به اون وفادار خواهد موند. 

ولی ولی ولی ولی دقت کن ولی ولی ولی به شرط گرفتن حق طلاق و حضانت فرزند. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
درست بشو که قطعا نیست ...و بدتر نره هزار جور مریضی مقاربتی بگیره بیاد بهت بده  بگو برمیگردم حق ...

چرا باخته؟میشه بگید؟همچین مردایی رو دیدین اطرافتون؟🥺

کاربر قدیمی ام دو سال دیسکانکت بودم ولی از اون زمان  هرروز نی نی سایتم خلاصه حوصله ندارم زیاد پست بذارم اکثرا خاموش هستم و پربازدیدارو میخونم 😐
درست بشو که قطعا نیست ...و بدتر نره هزار جور مریضی مقاربتی بگیره بیاد بهت بده  بگو برمیگردم حق ...

میشه بیشتر درمورد جمله اخرت توضیح بدی عزیزم؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
تعهد چجوری 

تعهد میده تو دادگاه 

خونه بزنه به نامت

و جبران کنه حق طلاق بده 

این سه تا شرط و بزار

بعد یه فرصت بده 

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
مشاور چی گفت؟؟ نمیدونم سخته ولی من بودم دیگه بر نمیگشتم

اول با هر کدوممون جدا حرف زد بعد به من ک گفت خیلی دوسم داره و قول داده جبران کنه و از این حرفا 

چند جلسه ای هم ک رفتیم واقعا روش تاثیر گذاشت