به هر دری میزنم هیچی درست نمیشه خسته شدم بریدم . نه خانوادم درکم میکنن نه نامزدم . بدبختی از همیچمدومم دل نمیتونم بکنم یا دلشونو بشکنم . از هیچ طرف دلم قرص نیست . مامانم اعصابمو خورد مرد گوشیمو زدم به دیوار صفحه گوشیم شکسته . میخواستم خودمو بکشم حتی حال این کارم ندارم. هیچ دلیلی برای هیچ کاری ندارم. حتی مردن هم دلیل میخواد ولی من ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همسرم خسیس و بی پولهه و وایسته خانوادشه. مامانم اینا خوردم میکنن. میگن مردم هم شوهر کرده توهم. غرورم میشکنه. از طرفی هم همسرم اصلا بامن نیس با خانوادشه. از هر طرف تو فشارم. ارزوی مرگ میکنم
شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت... turk girl از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.
بخدابریدم . مامانم از نامزدم دیگه خوشش نمیاد حتی جرات ندارم جلوش اسمش رو ببرم . هی لجبازی میکنه باهام . هشت ماهه باهم درست حرف نزدیم .چون من با نامزدم آشتی کردم. مامانم باهام بدشد . وقتی مادرش حالش بد بود نمیزاشت برم همشدعوا . نامزدم هم که از خونه ما خبر. نداره فک میکرد من بی هویتی میکنم بهش اونم باهام بد شد . الان بعد مدتها خانودش زنگ زدن که بیان .مامانم گفت بگو نیستیم جایی میریم . قرار بود بریم جایی ولی وقتی ابجیم اصرار کرد که بزار بیان گفت. حوصلشونو ندارم .نمیتونم تحملشون کنم . به خودشون هیچی نمیگه اخم و تخمش رو برای من میکنه . اون نامزدم احمقم هم درکم نمیکنه. فک میکنه من خودم نمیخوام هی بهونه میارم . دعوا و لجبازی میکنه بامن
من همسرم خسیس و بی پولهه و وایسته خانوادشه. مامانم اینا خوردم میکنن. میگن مردم هم شوهر کرده توهم. غر ...
نامزد من خسیس نیست ولی خودش خیلی مشکل داره به من نمیتونه برسه . از طرفی همه وقتی نامزد میکنن دلشون خوشه جیباشون در پول همش به تفریح و گردش ولی من هیچی .
نامزد من خسیس نیست ولی خودش خیلی مشکل داره به من نمیتونه برسه . از طرفی همه وقتی نامزد میکنن د ...
این همه شدن بلای جون ما. فامیل ماهم همه دامادا خرج خانواده زن میکنن ولی همسر من نداره نمیتونه خانوادم منو شماتت میکنن. از طرفی هم همسرم با اینکه خانوادش دارن ولی کمک نمیگیره. من دلم خیلی شکسته غرورم شکسته
شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت... turk girl از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.
وقتی نامزدم ایران اومده بود بخاطر حال بد مادرش من سرم شلوغ بود کار داشتم. مامانم نمیبرد منو پیششون از طرفی انقد خودم با نامزدم مشکل. داشتم که مجبور بودم سکوت کنم آخرش نه مامانم راضیه ازم نه نامزدم درک میکنه میگه خودت نخواستی برام وقت بزاری . اونم برام وقت نمیزارن. اینور مامانم اعصابمو خورد میکنه از اون طرفم نامزدم . خستم کردن
بخدابریدم . مامانم از نامزدم دیگه خوشش نمیاد حتی جرات ندارم جلوش اسمش رو ببرم . هی لجباز ...
خیلی سخته درکت میکنم. این وسط تنها کسیکه فشار میکشه ماییم
به مامانم گفتم بهشون بگو دیگه دختر نمیدم بیاید وسیله هاتونو ببرید. .خستم کردین منم خودمو میکشم که تو راحت باشی از دستم . دیگه تحمل ندارم نمیدونم اوضاع رو چجوری درست کنم به هر کسی میگم تنها راهی که نشون میدن اینه که از نامزدت جدا شو . با خانوادم چیکار کنم با دلم با این م که خراب شد با ارزوها بی که خراب شد با این دل و اعصاب داغون چیکار کنم . با حرف و طعنه ها چیکار کنم . مامانم اول از همه بهم طعنه میزند .
این همه سال دختر خوب و حرف گوش کن بودم براشون از علایق خودم دست کشیدم. بخاطر مامانم کار کردم تا راضی باشه حتی یقرون هم از دست مردم نخواستم آخرش میگه تو بخاطر من هیچگاه. نکر ی . مامانم میگه وقتی پسره اذیتت کرد وقتی بی احترامی کرد توهین کرد بهت. تو هم باید میگفتی اصلا نمیخوام بیا طلاق بده . میخواستم بگم ولی نمیدونم چی مانع میشد . دلم برای خودم تو اون لحظه های بد میسوخت . من نمیتونم زندگیمو خراب کنم. دلم نمیاد حتی بارها خواسته میشم میگم بسه همه چیزو تموم کنم ولی نمیتونم . میگم خودموبکشم ولی از فکرش رو. در میام نمیتونم واقعا