خانوما خواهرشوهرمن ی دختر یک سالو نیمه داره دختر منم هشت ماهشه تازه داره شروع میکنه به حرف زدن مثلا به گربه میگه (پی) یعنی همون پیشی.بعد تازه یاد گرفته میگه بابا وقتی همسرم از سرکار میاد دست میزنه ومیگه بابا بابا بابا حالا امروز خونه مادرهمسرم بودیم که دخترم میگفت بابا ناگفته نماند که دختر اون هنوز حرف نمیزنه مدام خواهرشوهرم میگفت اون حرف نمیزنه نمیگه بابا اون فقط کلمههارو بهم میچسبونه گفته اون تازع یاد گرفته میگه بابا به گربه هم میگه (په) گفت نه من میدونم که دوتا بچه بزرگ کردم تازه اون دست هم نمیزنه فقط دستاشو بهم میکوبه درحالی که تا به دخترم میگم دست سریع دست میزنه خیلی بدم میاد از این رفتارش یدونه شنر برای دخترم خریدم سریع رفت تقریبا هم رنگ لباس دخترم برای دخترش خرید بعد من همیشه دخترمو تمیز نگه میدارم نمیذارم لباساش نامرتب باشع یا مثلا موهاش بهم ریخته باشه و برعکس اون همیشه دخترش نامرتبه تا دختر منو میبینه سریع میرع لباسای دخترشو عوض میکنه موهاشو شونه میکنه وفلان قشنگ مشخصه حسادت میکنه حتی همسرمم میدونه فقط میخوام بدونم چه جوابی بهش بدم که مودبانه باشه وقتایی که میگه دخترت حرف نمیزنه و فلان