2777
2789

وقتی وارد رابطه ای میشید سعی کنید مثل روز اول بمونید.

یادتون نره چقدر برای رسیدن به هم دیگه تلاش کردین، یادتون نره فاصله گرفتن شما ممکنه خیلیارو شاد کنه.

موقع بحث کردن یادتون نره اینی که باهاش دعوا میکنین دشمنتون نیس بلکه نیمی ازجان شماست، یادتون نره روز اول چقد ذوق داشتین برای تک به تک کاراش، حرفاش، حسودی کردناش، قهراش و حتی غرغر کردناش!

یادتون نره که وقتی تلخ شد، غم داشت و عصبی شد شما باید بیشتر از روز اول دوستش داشته باشید، نه اینکه رهاش کنین با غمش، نباید یادتون بره که روزی ممکنه به بدترین شکل دلتون براش تنگ بشه

ولی دیگه کنارتون نباشه .

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا انگار خودشون رو میزنن ب اون را😑

والا من که هر وقت دعوامون درمیاد با شوهرم 

اصلا انگار نمیشناسمش

یه حرفایی میزنه که میگم مگه میشه اخه ادم اینهمه تو دعوا عوض شه

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
والا من که هر وقت دعوامون درمیاد با شوهرم  اصلا انگار نمیشناسمش یه حرفایی میزنه که میگم مگه م ...

همسر منم دقیقا اینه چشمشو رو کل این12سال میبنده وی چیزایی میگه من ی آن حس میکنم نکنه مادوتا غریبه ایم باهم

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

همسر منم دقیقا اینه چشمشو رو کل این12سال میبنده وی چیزایی میگه من ی آن حس میکنم نکنه مادوتا غریبه ای ...

پس همه مردا میگن عین همن راسته

چشونه واقعا 

بعدشم قبول نمیکنن اخه بدبختی که چه حرفا که نزدن 

پس همه مردا میگن عین همن راسته چشونه واقعا  بعدشم قبول نمیکنن اخه بدبختی که چه حرفا که نزدن&n ...

ب خدا هرکی گفته همشون مث همن شیرمادر حلالش😂😂

ن همسر من گردن میگیره ک چیا گفته ولی بعداز کلی دعوا ودلخوری  اونم چی چن روز بعدش میگه ببخشید😐

همین

دیگه هرچیم بگی خودشو میزنه ب کریت جوابتو نمیده

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

ب خدا هرکی گفته همشون مث همن شیرمادر حلالش😂😂 ن همسر من گردن میگیره ک چیا گفته ولی بعداز کلی دعوا ...

واقعا خجالت نمیکشن 😐😐

بخدا ما خیلی خوبیم 

کاش قدرمونو بدونن

زن بد دهن به پستشون نخورده که جیکشون درنیاد 

ماله ما رو هر چی هم بگن بخدا هیچی نمیگیم تا مبادا بی احترامی بشه دعوا بالا بگیره همیشه کوتاه اومدیم

واقعا خجالت نمیکشن 😐😐 بخدا ما خیلی خوبیم  کاش قدرمونو بدونن زن بد دهن به پستشون نخورده که ...

دقیقا همینه کاش مث خودشون بلدبودیم دعوا ودادبیداد کنیم ک ی کم ازمون بترسن هی😑