2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تو اون دنیا هم که فرش قرمز برات پهن نکردن 

حداقل اینجا امید داری که یه روزی همه سختی ها قراره تموم بسه 

اونجا اگه بی دعوت بری یه شکنجه و خفت و خواری ابدی هست که پایانی نداره 

کسی که خودکشی می کنه هیچ وقت بهشت نمی ره  حتی اگه آمرزیده هم بشه یه طبقه هست بین بهشت و جهنم که از نظر جهنمی ها بهشته از نظر بهشتی ها جهنم.  اونجا می ره

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

حالا تو اون دنیا هم که فرش قرمز برات پهن نکردن حداقل اینجا امید داری که یه روزی همه سختی ها قراره تم ...

من مگه گفتم میخوام خودکشی کنم

انقدرا ضعیف نیستم

فقط دوس نداشتم هیچوقت اصلا متولد بشم 

زندگی جای قشنگی نیست

حالا تو اون دنیا هم که فرش قرمز برات پهن نکردن حداقل اینجا امید داری که یه روزی همه سختی ها قراره تم ...

چرا به کسی انقدر حالش بده فقط بلدین حس بد و عذاب وجدان بدین؟

شما از کجا میدونی اون‌دنیا براش فرش قرمز پهن کردن یا نه؟

این زندگی شخصی ما هست هرجور که بخوایم میتونیم براش تصمیم بگیریم البته ایشونم گفتن محکوم هستن به ادامه دادن و خسته و نا امیدن چیزی نگفتن که اینجور توپیدی بهش

اگه خدایی که شما میگید خیلی مهربون و بخشنده هست پس چرا انقدر عصبانی میشه و قراره نبخشه و به قول شما امرزیده نشیم خیلی خدای ترسناکی هست که

من مگه گفتم میخوام خودکشی کنمانقدرا ضعیف نیستمفقط دوس نداشتم هیچوقت اصلا متولد بشم زندگی جای قشنگی ن ...

بیخیال عزیز دلم

نا‌امیدی و غم ها برا همه یکسان نیست ادما حق دارن گاهی انقدر نا‌امید باشن کسی هم نمیتونه چیزی بگه

چرا به کسی انقدر حالش بده فقط بلدین حس بد و عذاب وجدان بدین؟شما از کجا میدونی اون‌دنیا براش فرش قرمز ...

منطقی بود حرفات خیلی♥️

ولی بیخیال حوصله فکر کردن به چیزیو ندارم

گهگاهی اینجوری میشم ولی خیلی زود دوباره حالم خوب میشه 

ایشون فقط زود قضاوت کردن 

من قصد همچین کاریو نداشتم و نخواهم داشت