2777
2789
عنوان

کابینت جدید

82 بازدید | 0 پست

من یه مدت بود که دنبال پیدا کردن کابینت جدید برای خونه جدیدم بودم و اینکه اطلاعاتی که بررسی کردمو اینجا میزارم تا شاید به درد شما هم بخوره 

کابینت ها دو تا سبک دارند، کابینت کلاسیک و مدرن، هر کدومم مزایا و معایب و ویژگی های مخصوص به خودشون را دارند. مثلا من چون آشپزخونم کوچک بود از کابینت مدرن مناسب تر بود برام. به خصوص اگه کابینت مدرن انتخابیتون هایگلاس و رنگ روشن باشه مثلا کابینت سفید باعث میشه انعکاس نور بیشتر بشه و آشپزخانه دلباز تر و بزرگتر جلوه پیدا کنه.البته یکی از معایب بزرگی که داره اینه که زود به زود کثیف میشه ولی به نظرم ارزشش رو داره. اگه آشپزخونتون بزرگتره کابینت کلاسیک عالیه براش .کابینت های کلاسیک از نوع پلی اورتان به نظرم جزوه جدید ترین نوع کابینت هاست که برای مناطق مرطوب مناسبه! 

کابینت های فلزی هم کلا داره منسوخ میشه چون میشه بگی گرونتر در میاد ولی هنوز کابینت های بدنه فلزی با در ام دی اف طرفدارای خاص خودشو داره. 

در کل کابینت های آشپزخانه دنیای بزرگی دارند.کابینت های گلاس، ام دی اف، پلی اورتان، انزو، چوبی، مات، براق ، کلاسیک، نئو کلاسیک، ممبران و …هر کدوم رو میتونید بر اساس آشپزخانه خودتون، سلیقه و مقداری که میتونید هزینه کنید سفارش بدید. البته پیشنهاد می کنم از قبل حتما از کابینت سازتون بخواید کابینت های آشپزخونتون را براتون طراحی کنه تا ببینید و بپسندید و بعد بسازه و اجراش کنه چون ممکنه تو ذوقتون بخوره!