2777
2789

ساعت 5 ونیم بیدار شدم و خوابم نبرد یخورده تو نی نی سایت چرخ زدم که 6 پسرم که 15 ماهشه بیدار شد و 6 ونیم که شوهرم رفت سرکار دخترم بیدار شد 

به پسرم صبحونه دادم و خونرو مرتب کردم و با دخترم چایی دارچینی و کاکائو و لقمه نون پنیر خودیم 

انقدر حالم خوبه به خودم قول دادم هفته ای یکی دو روز 6 ونیم بیدار بشیم و لذت ببریم 😍😍😍😍

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز همین روتین زندگیم هست بچه هام مدرسه میرند و همسرم سر کار  راضی ام 

و  تا قبلی از دوازده کارهام انجام شده و عصر دیگ برای خودم برنامه دارم کتاب میخونم ....ب خودم میرسم کارهای شخصی خودم انجام میدم ...

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

میایی به منم کمک کنی؟؟؟

چطوری عزیزم؟؟؟ 😊

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

خدارو شکر 💚

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
من كه شخصا از صبح زود بيدار شدن حالم بده

چرا خوبه که ....

من هر روز همین روتین زندگیم هست بچه هام مدرسه میرند و همسرم سر کار  راضی ام  و  تا ق ...

خیلی خوبه اخه من بچه هام کوچیکن تا ساعت10 خوابن ولی امروز هممون شارژیم دخترم 5 سالشه ذوق میکرد مامان اخ جون امروز چقدر زود صبح شده 😁😁

خیلی خوبه اخه من بچه هام کوچیکن تا ساعت10 خوابن ولی امروز هممون شارژیم دخترم 5 سالشه ذوق میکرد مامان ...

عزیزم روزت پر از انرژی خوب   

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

اگه هر روز حتي آخر هفته ها مجبور باشي بري سركار متوجه ميشي خيلي هم خوب نيس

عیبی نداره با دید مثبت بهش نگاه کن به این فکر کن که یه ماه و تلاش کردی و با دستمزدت یه گوشه از زندگیتو پر میکنی که ارزوی خیلی از خانماست 

عزیزم روزت پر از انرژی خوب    

و همینطور برای شما و دست گلات 🍃🍃🍃

و همینطور برای شما و دست گلات 🍃🍃🍃