2777
2789
عنوان

🦋میلاد نور مبارک🌹🌺💐🦋

879 بازدید | 445 پست

امشب سخن ازجان جهان باید گفت

توصیف رسول انس و جان باید گفت

در شـــــام ولادت دو قــطب عالم

تبریک به صــاحب الزمان باید گفت

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

میلاد پربرکت خاتم الانبیا ،سید المرسلین ،حبیب خدا ،محمد امین(ص)  رو به همه شما عزیزان تبریک می گم تو این شب عزیز و بزرگ دعوتتون می کنم به ذکر پرفضیلت صلوات اول به نیت ظهور مولامون صاحب الزمان و بعد شادی دل همه عزیزان و رفع گرفتاری همه مسلمین 

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

محمد کافرینش هست خاکش 

هزاران آفرین بر خاک پاکش

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌹

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید                               بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام دعا کنین توروخدا به صلوات به حمد به نیت خانم فاطمه زهرا بخونین که ابروم حفظ بشه بخدا محتاجم

چشم به نیت حاجت دل شما 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷

💫اللهم صل علی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ   وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ💫  

🌿اللهم صل علی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ   وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌿  

🌸اللهم صل علی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ   وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸

@یا_فاطمه_الزهرا_س‍  

سلام دوست خوبم دعوتید برای گفتن ذکر شریف صلوات به نیت حاجتروایی شما

الإمامُ الرِّضا عليه السلام : مَن لم يَقدِرْ على ما يُكَفِّرُ بهِ ذُنوبَهُ فَلْيُكثِرْ مِنَ الصَّلاةِ على محمّدٍ و آلِهِ فإنّها تَهدِمُ الذُّنوبَ هَدماً .[. الأمالي للصدوق: 131/123.]

امام رضا عليه السلام : هر كه نمى تواند كارى كند كه به سبب آن گناهانش زدوده شود بر محمّد و خاندان او بسيار درود فرستد ؛ زيرا صلوات گناهان را ريشه كن مى كند

رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله : صَلاَتُكُم عَلَيَّ إجابَةٌ لِدُعائكُم و زَكاةٌ لِأعمالِكُم .[بحار الأنوار: 94/54/22.]

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : صلوات فرستادن شما بر من ، دعاى شما را مستجاب مى گرداند و زكات (مايه پاكيزگى) اعمال شماست

💫 ارفَعوا أصواتَكُم بالصَّلاةِ علَيَّ ؛ فإنّها تَذهَبُ بالنِّفاقِ .[الكافي : 2 / 493 / 13.]

پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : با صداى بلند بر من صلوات بفرستيد كه آن نفاق را از بين مى برد

🌱 الإمامُ عليٌّ عليه السلام : كُلُّ دُعاءٍ مَحجوبٌ عَنِ السَّماءِ حَتّى يُصَلّى عَلى مُحَمَّدٍ وَع َلى آلِ مُحَمَّدٍ .[. كنز العمّال : 3988 .]

🌱امام على عليه السلام : هر دعايى ، تا در آن بر محمّد و آل محمّد، صلوات فرستاده نشود ، از [ورود به ]آسمان ممنوع است .