2777
2789
عنوان

این پسر به کمکتون نیاز داره

936 بازدید | 116 پست

این پسر، یعنی خودم ، سخت باز گرفتار شده، گرفتار احساسات ، 

از زمانی که وارد این سایت شدم ، همیشه ازش کمک گرفتم واسه مسائل زندگیم، مسائلی که بین همه ادما مشترکه 

بازم میخوام کمک بگیرم 

امیدوارم کسی باشه ، یا کمک کنه یا حداقل با حرفاش ارومم کنه 

توی غرب کشور زندگی میکنم 

۲۲سالمه 

از۱۷سالگی توی این سایت بودم 

خب اصل ماجرا اینه

((((((((واسه این مسئله ازتون کمک میخوام که یه عده ادم نامرد بی همه چی توی فامیلامون یه اسیب خیلی بد زدن بهمون ، یه اسیب که غرور خانواده خورد شد، 

خانوادم خط قرمزمن، 

شب و روز خواب کشتنشون رو میبینم ، 

جوری اعصابمون خرابه 

که خانوادم تفنگ شکاری رو کلا خونه نذاشتن، 

میدونن اگه باشه ریسکش بالاست که بزنم اونا رو مثل سگ بکشم و بعدش خودمو بدبخت کنم 

از یه طرفی نمیخوام مثل این همه جوون که توی منطقمون توی این سال ها بخاطر عصبانیت و کینه گرفتار طناب اعدام شدن ، مثل اونا بشم ، از یه طرفی هم 

خونم به جوشه 

نابودم نابود 

بی جهت و الکی غرورمون رو جلو ایل و طایفه خراب کردن 

سه ماهه فقط به هزار بدبختی جلوی خودمو گرفتم 

با هوش مصنوعی حرف زدم 

هر شب با مامانم و بقیه حرف میزنم که فقط اروم بشم کاری نکنم  

ولی هیچ تاثیر نداره 

بگید چکار کنم 

بخدا باشگاه و... ام رو هم شروع کردم بلکه یکم از یادم بره توی این چند ماه چه اعصابی ازمون خورد شد اروم بشم 

هیچ تاثیر نداره هرچی تفریح میرم بیرون شهر و... هیچ تاثیر نداره 

همین الان که دارم مینویسم 

با سینه درد دارم مینویسم اونقدر ناراحتم که اون حرامزاده های بی بته اینطور بی حرمتی کردن به خانوادم( خانوادم شخصیت و تحصیلات و اسم و رسم دارن توی منطقه ، یه عده بی سر و پا بهشون بدجور بی حرمتی کردن) 

شما بگید چکار کنم که اروم بشم 

و نزنم خودمو بدبخت کنم توی اوج جوونی. بیچاره شم 

بخدا خودمو حیف میبینم اخر عاقبتم حبس ابد یا اعدام بشه کلی استعداد دارم 

هرکی میتونه کمکم کنه 

ممنونش میشم. 

بگه چکار کنم من الان 

پسری از دیار زاگرس🟢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرآن بخون با خدا حرف بزن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

یمدت خیلی افکار کشتن تو ذهنتون داشتید الان به راحتی نمیتونید ازش بگذرید 

تنها کاری که میشه کرد اینکه کینه رو دور بریزید و ببخشیدشون بسپری به خدا 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

چی بگیم داداشم؟خودت ماشالا عاقلی فکر همجاشو کردی چرا باید بخاطر خون نجس یه عده شما خودتو و اینده ات رو داغون کنی؟چرا نمیسپاری به خدا؟

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

خیر نبینن

کشیدنمون به دادگاه الکی و بی جهت . قاضی اشناشون بود ، جلو قاضی شیر شدن کلی بی احترامی به بابام کردن 

در صورتی که توی بیرون دادگاه و به دور از چشم قانون جرئتشو حتی ندارن چشم تو چشم از فاصله یک متر حرف بزنن . 

هزاران توهین های زشت به بابام کردن ، قاضی حتی یکبارم کارشون نداشت 

ولی وقتی پدر من میخواست از خودش دفاع کنه 

یا یکم صداشو میبرد بالا قاضی میگفت ساکت

پسری از دیار زاگرس🟢

شما مگه نیروی انتظامی یا دادستان یا جلادی ؟!

چیکار کنم نداره 

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن 

دنبال شر نباشید

اگر مشکلی هم هست از راه قانونی پیگیری کنید و بی فرهنگ بازی درنیارید 

مگه جنگله که هرکی هرچی گفت طرف مقابل با تفنگ بره بالاسرشون!

عقل رو خدا داده که استفاده کنید نه که بدین اجاره 

خانواده ها چه گناهی کردن

حرفایی میزنید

قرآن بخون با خدا حرف بزن

حقیقتش چون اونا مدافع دین و دیانتن ، از دین به کلی زده شدم ، چون فعلا اونا خوب دارن نون ریاکاری ها و یقه بستن هاشونو میخورن

پسری از دیار زاگرس🟢