2777
2789
عنوان

نی نی سایت بیچارم کرد😭😭😭

87 بازدید | 26 پست

بچه ها بدبخت شدمممممم

دستم خورده لینک تاپیک واییی جرر خوردم شوهرم تو خواب حرف میزنه رو فرستادم برا یکی از همکارام

وااای خداا این میشه آتوووووو حالا بین این همه مخاطب چرا برا این رفته ک با هم کنتاکیم

بچه ها هنو یدونه تیک هم نخورده چون قند شکنم روشن نبوده

چ غلطی کنم؟؟؟؟؟😭😭😭

فقطم دیلیت فور می رو داره 

اگه حذفش کنم ممکنه براش بره بعد وصل شدن ب قند شکن؟؟؟؟

تورو خدا کمک کنید

اگر واتس اپ هست بیخیال شو(:

لغو کاربری کن

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتت رو روشن نكن بعد از يكي دو ساعت علامت تعجب مياد يعني ارسال موفق نبود بعد حذفش كن با خيال راحت

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه