ببین یه پزشک یا یه استاد اوایل جوونی ش که سن باروری ش هس اصولا هنوز پولدار نشده ... بعدا با زحمتهای ...
شاید شوهرش پولدار بوده. شاید خانواده همسرش حمایت میکردن. ما که تو زندگی دیگران نیستیم. فقط مطمئنم همینجوری رو هوا باردار و بچهدار نمیشن. حتما شرایطش رو داشتن. بعدم خودت بهتر میدونی که آدمها اولویتهاشون فرق میکنه و هیچی ابرانسان نیست. حالا یکی شانس میاره بارداری راحت داره و کمکی داره و میدونه از لحاظ مالی میتونه ساپورت کنه بچهدار میشه و یکی نه. زندگی مسابقه نیست. باور کن تحت تاثیر حرفای مادرتی که انقدر خودتو کم میبینی و حالت بد شده.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم این حسو دارم. پسرمو دوست دارم ولی حس میکنم الان نباید بچه دار میشدم. واقعا سر راهمه مجبور شدم از دانشگاهم مرخصی بگیرم کلی عقب میوفتم. دانشگاهم یه شهر دیگست و شهر خودمون رشتمو نداره مجبورم تغییر رشته بدم😞
البته من قرار بود پزشک بشم و چون همیشه شاگرد اول بودم همه میگفتن میشه ولی خب به خاطر کم کاری خودم نشد. یه روز دوستمو دیدم از همکلاسیام پرسیدم که دیدم همه پزشکی و پرستاری میخونن به جز من که شاگرد اول بودم😢ولی بعد گفتم باید برم سراغ علاقه بعدیم که استاد دانشگاه رشته زبان انگلیسی بشم که اونم بالا توضیح دادم اوضاعم چطوره. واقعا حالم بده
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
خیلی بده. تازه هیچکس هم درک نمیکنه. اومدم با شوهرم درد و دل کنم که عصبانی شد میگفت الان داری میگی کیان مزاحمه؟ اصلا بحثو برد پیش بچه فکر میکرد من دوسش ندارم به خاطر درس والی واقعا اینطور نیست مگه میشه مادر بچشو نخواد؟ ولی الان وقتش نبود😞
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
شاید خودت شنیده باشی، ولی CDهای دکتر هلاکویی از تولد تا ۱۸ سالگی رو شنیدی؟ اونایی که طبق اون عمل کر ...
آ کامل گوش دادم ...برای بچه اولم کامل رعایت کردم .. ولی برای بچه دومم تقریبا از ده ماهگی ش رفتم تا ۱۶ ماهگی ش ... البته از نظر اضطراب جدایی مشاور چک کرده بود و اکی داده بود ... اصلا هولاکویی منو بدبخت کرد اختلاف سنی بچه هام ۳.۵ بذارم ... ولی آره پسرم که تا ۴ پیشش بودم خیلییی روون بود مراحل استقلال ش ..
اما حسرتها م چی میشه؟😢
مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
دلم میخواست تا سن ۳۲ سالگی خانواده داشته باشم ... الان خوشحالم دوتا فرشته دارم ... چند وقت رفتم سر ...
منم شرایطم خیلی شبیه شماست ولی قطعا خدا اینو به صلاح شما دونسته.باز هم در حد توانت تلاشت رو بکن تا موفق تر باشی اما خودت رو سرزنش نکن.الان هم موفقیت هات کم نیست و بچه هات یه مادر شایسته دارن
حرفاتو قبول دارم ... ببین الان من میتونم هزینه پرستار بدم اما دلم نمیاد ... انگار ذات درونم میخواد ...
چون کمالگرایی. هیچوقت از خودت راضی نیستی. یک دلیلشم اینه که حدوحدود مسئولیت مادری رو نمیدونی تا کجاست. داری خودتو اذیت میکنی. اگر مطالعت رو ببری به این سمت خیلی راحت میشی. میفهمی تا کجا باید مادری کنی که نه خودت آسیب ببینی و نه بچه. گاهی توجه بیش از حد به بچه آسیب میزنه. به نظر من هیچی رو لز دست ندادی. این چند ماه رو تا عید تو خونه مطالعه کن و در کمال آرامش برنامه ریزی کن. بعد از عید که دیگه بساط مریضیا جمع شده و بچه کوچیکت میره بالای دوسالگی وقتشه برگردی به کار. البته اگر خواسته خودت همینه. وگرنه برو تو کار ادامه تحصیل و اپلای کردن. بچهها رو هم بگذار یه مهد خوب و دیگه نگرانون نباش.
عجب بابا .... هیچی بدتر از این نیس که بهت بگن ناشکری نکن بچه سالم داری ... باباااااااااا من میمیرم ...
دقیقاااا