2777
2789
عنوان

تاپیک قبلم رو بخونید میترسم سرم اسیب دیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 29 پست

اگه خیلی حالت بده ریسک نکن برو دکتر الکی نمون خونه از واکنش پدر مادرت هم نترس از الان بخوای بترسی از انجام کاری که درسته تا آخر عمرت هیچ وقت نمی تونی هیچ کار درستی رو انجام بدی برو بهشون بگو سرم درد می‌کنه حالت تهوع دارم ببرنت دکتر 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چون خون اومده فک کنم چیزی نیس انشاللهاین حالتات تلقینهاگ حالت بدتر شد زنگ بزن اورژانس بگو حالم ...

بهت بگم اومده بود تو اتاقم و داشت میگفت بمیری و اصلا برام مهم نیستی و چرا این کار رو کردی..

من داشتم با چت جی پی تی صحبت می‌کردم و راهکار میگرفتم که اومد گوشی رو از من گرفتم و دوباره با دستش زد رو بازم

میدونم نمیفهمن به هردوشون گفتم

بمیرم برات عزیزم نگران شدم یکم صبر کن هوا که روشن شد به کسی که دلسوزت هست بگو ببرتت یا اگر نزدیکه درمانگاه خودت پیاده برو اما مواظب خودت باش 

بمیرم برات عزیزم نگران شدم یکم صبر کن هوا که روشن شد به کسی که دلسوزت هست بگو ببرتت یا اگر نزدیکه در ...

ببخشید که نگرانتون کردم..

پدر و مادربزرگ که ندارم..خاله این ها همم در جریان بذارم که مامانم اذیتم میکنه

ببخشید که نگرانتون کردم..پدر و مادربزرگ که ندارم..خاله این ها همم در جریان بذارم که مامانم اذیتم میک ...

به هر حال خودت باید به فکر خودت باشی عزیزم انقدر هم نترس ازشون بلاخره تو بزرگ شدی دیگه باید یاد بگیری روی پای خودت وایسی هیچ وقت از این که میخوای راه درست رو بری نترس چون اگه بترسی و کنار بکشی بعدا خودت حسرت این همه مظلومیت خودتو میخوری