الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم آذردخت ... من هم برای تو دوست خوبم ... توی زندگی خودت هم همینقدر روون به تصمیم میرسی؟
الان آره. من راه تورو خیلی وقته که رفتم. با غصه خوردن هیچی درست نمیشه. با سرزنش کردن خودت فقط ضعیفتر میشی و هیچی هم درست نمیشه. باید با خودت و شرایطت به صلح برسی. هر تصنیمی که تابحال گرفتی و هر راهی رو که رفتی، با توجه به شرایطت و طرز فکر و نیازت و دیدگاهت در اون زمان بوده. با حال و احساس الانت گذشته خودت رو ارزیابی نکن. معلومه که ما همیشه رو به رشدیم و همیشه از روز قبل بهتر و عاقلانهتر فکر میکنیم؛ اگر اینجوری نباشه یعنی فرقی نکردیم. پس نباید بخاطر رشد فکری و دیدگاهت خودتو سرزنش کنی. مدیریت زندگیت رو به دست بگیر و از مشاور کمک بگیر تا بتونی روابطت رو با مادرت درست کنی. از هیچکی جز خودت توقع نداشته باش و توقعت از خودت رو واقعبینانه کن. بعد ببین چی دوست داری و امکانات و شرایطت چقدر بهت آزادی عمل میده و بعد تصمیم بگیر. اولین قدم تو اینه که دست از خودسرزنشی و کمالگرایی برداری.
آفرین مرض من کمالگراییه چقدر روانشناسی میدونی اها یه چیز دیگه که نمیتونم تصپیم بگیرم همینه ...
خب خودت هم خوب درس خوندی و هم خوب کار کردی. میدونی که هرکدوم چه توانمندیهایی نیاز دارن. الان اگر موقعیت کار کردن داری، فقط درصورتی به ادامه تحصیل فکر کن که یا بخوای بری تو دانشگاه کار کنی بعدها، یا بخوای بری از ایران. که البته قبل از اون باید به این فکر کنی که حوصله و علاقه به درس و دانشگاه داری؟ یا ترجیح میدی زودتر تو فضای کاری فرار بگیری؟
این فاکتورها رو که مد نظر قرار بدی بالاخره به نتیجه میرسی. مشکل تو اینه که پرستیژ موقعیتت تو جشم دیگران و خوشحالی مامانت، قبل از واقعیتهای زندگی شخصیت و خواست و خوشحالی خودت و محدودیتها و توانمندیهات قرار گرفتن. به همین خاطر نمیتونی تصمیم بگیری.
تو با شرایط ت در صلح و پذیرش هستی؟ حسرتی به دل نداری؟
خیلی خیلی حسرت دارم ولی وقتی می بینم توی جامعه همه بهم احترام میذارن خودم هم سعی میکنم خودمو بیشتر دوست داشته باشم.الان هم وقتی می بینم برای بچه هام نرده بوم ترقی هستم خیلی حالم بهاره و خوش حالم
چ خوب آفرین ... منم در نوسانم گاهی در پذیرش ام و شکرگزار گاهی در تلاطم و غبطه و افسوس انگار هورم ...
عزیززززم🥰برات آرزوی آرامش و قرار دارم.قطعا شما یه مادر باهوش و خلاق و با استعداد و توانمندی که باعث افتخار خانواده ات و فرزندانت هستی و این کم چیزی نیست.