2777
2789
اونا حمایت خانواده خودشون یا همسرشونو دارن. یا پول دارن ذهنشون درگیری کمخری داره و برای بچه‌ها پرستا ...

ببین یه پزشک یا یه استاد اوایل جوونی ش که سن باروری ش هس اصولا هنوز پولدار نشده ... بعدا با زحمتهای فراوان پولدار میشن ...

من حس میکنم شاید از خانواده م کم کمک گرفتم و خواستم تنها همه چیو به دوش بکشپ این شکلی شدم

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
چه سخت. ولی شما جوری رفتار نکنید که بیشتر ناراحت بشه داداشتون. مگه خانومش چیکار میکنه؟

زنش اخلاق نداره بی نزاکته فحش های کمر به پایین تو دهنشه ....

آرزومه که بغلم کنی خودت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرخصی استعلاجی یا بدون حقوق نمیشد بگیری 

من بخش خصوصی بودم ...

ولی هنوزم منو میخوان ..شغله از دست نرفته که من بخاطر دخترم که همه ش تند تند مریض میشه و بهم چسبیده نمیرم ...

نمیدونم مامانای شاغل چه جوری مدیریت میکنن ...

من ۶ ماه رفتم سرکار بچم داشت می مرد

منم رشتم ریاضی بود خیلی درسخون بودم ناچارا تو دانشگاه داغون مهندسی کامپیوتر خوندم هوش و استعدادم خوبه ولی چه فایده که بیکار نشستم خونه با بچم سرگرمم ..‌ اونایی که دیپلمم ندارن تو فامیل شرایطشون مثل منه چه فرق بین من و اونها؟!!!!

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
حالا بچه ها یکم بزرگ شن سرت خلوت میشه به زندگی عادی بر میگردی و ادامه میدی علایق و کاراتو

۳۵ سالگی دیر نیس؟

حس میکنم دیگه دیر داره میشه ...

چند وقت پیش عکس همکلاسی دانشگامو توی مجله علمی دیدمانقده غبطه خوردم که نگو نپرس

عزیزم هیچ وقت دیر نیست..تلاشت رو بکن به هدفت برسی..تو نیاز به امید و انگیزه داری سعی کن پیدا کنی با خوندن کتاب..هیچ بن بستی وجود نداره..با یه بار رها کردن شغل که نباید جا بزنی عزیز من..کتاب های انگیزشی بخود..اهداف رو تعیین کن...برنامه ریزی کن و شروع کن دوباره..

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...
من بخش خصوصی بودم ... ولی هنوزم منو میخوان ..شغله از دست نرفته که من بخاطر دخترم که همه ش تند تند م ...

دارو تقویتی بده_ غذاهای مقوی

چندسالشه؟

ا وااااای بمیرم برا دل مون ... چرا اینجوری شدیم ما😭😭😭 مامانم همه ش میگه تو جاه طلب نیستی همه ش ...

ببین باور کن تو مشکلت مادرته و نه هیچ چیز دیگه. من ۷ ماهه که کاملا با مادرم قطع ارتباط کردم. اونم همینجوری مدام ذهن منو سمی میکرد. باورت نمیشه تازه دارم چشمامو باز میکنم ببینم دوروبرم چه خبره. تازه دارم نفس میکشم. مامانم با توقعات و فشارهاش بیچارم کرده بود. واقعا تو این هفت ماه انگار زنده شدم. جتی رابطم با همسرمم بهتر شده. تازه دارم حس میکنم خودم باید مسئول زندگیم باشم، تازه دارم حس میکنم خودم چی میخوام از زندگیم. خسته شدم انقدر مقایسه شدم. از بچگی زیر بار توقعات پدرمادرم له شدم.

دارو تقویتی بده_ غذاهای مقوی چندسالشه؟

بخدا میدم

هر روز اب میوه طبیعی

سوپ ماهیچه 

بچه قوی ای هستا ولی تا من میرم سرکار درد بی درمون میگیره یهو.

الانم که خورده به آنفولانزا

خب خیلی زوده واسش مگه اینکه مادرت یا مادر همسرت کنارت باشه نگه داره

مامانم قبول میکنه نگه داره ولی یه مرضی که دارم اینه که عذاب وجدان میگیرم میبینم مامانم جای استخر و مسافرت و ... زانوهاشو از درد بسته داره دنبال بچه من میدوعه

بخدا میدم هر روز اب میوه طبیعی سوپ ماهیچه  بچه قوی ای هستا ولی تا من میرم سرکار درد بی درمون ...

خب هنوز کوچیکه طاقت دوری نداره..

باز تو راهتو میدونی چیه.. من کاملا سزدرگمم نمیدونم چی کنم میگم دوباره کنکور بدم واسه تربیت معلم !!!اصلا نمیدونم تا چه سنی میگیره