بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم رشتم ریاضی بود خیلی درسخون بودم ناچارا تو دانشگاه داغون مهندسی کامپیوتر خوندم هوش و استعدادم خوبه ولی چه فایده که بیکار نشستم خونه با بچم سرگرمم .. اونایی که دیپلمم ندارن تو فامیل شرایطشون مثل منه چه فرق بین من و اونها؟!!!!
عزیزم هیچ وقت دیر نیست..تلاشت رو بکن به هدفت برسی..تو نیاز به امید و انگیزه داری سعی کن پیدا کنی با خوندن کتاب..هیچ بن بستی وجود نداره..با یه بار رها کردن شغل که نباید جا بزنی عزیز من..کتاب های انگیزشی بخود..اهداف رو تعیین کن...برنامه ریزی کن و شروع کن دوباره..
اگر در زندگی چیزی میخواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...
ا وااااای بمیرم برا دل مون ... چرا اینجوری شدیم ما😭😭😭 مامانم همه ش میگه تو جاه طلب نیستی همه ش ...
ببین باور کن تو مشکلت مادرته و نه هیچ چیز دیگه. من ۷ ماهه که کاملا با مادرم قطع ارتباط کردم. اونم همینجوری مدام ذهن منو سمی میکرد. باورت نمیشه تازه دارم چشمامو باز میکنم ببینم دوروبرم چه خبره. تازه دارم نفس میکشم. مامانم با توقعات و فشارهاش بیچارم کرده بود. واقعا تو این هفت ماه انگار زنده شدم. جتی رابطم با همسرمم بهتر شده. تازه دارم حس میکنم خودم باید مسئول زندگیم باشم، تازه دارم حس میکنم خودم چی میخوام از زندگیم. خسته شدم انقدر مقایسه شدم. از بچگی زیر بار توقعات پدرمادرم له شدم.
خب خیلی زوده واسش مگه اینکه مادرت یا مادر همسرت کنارت باشه نگه داره
مامانم قبول میکنه نگه داره ولی یه مرضی که دارم اینه که عذاب وجدان میگیرم میبینم مامانم جای استخر و مسافرت و ... زانوهاشو از درد بسته داره دنبال بچه من میدوعه
مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤