2777
2789
خب تو که اینجوری بودی چرا ازدواج کردی پس خودت خواستی گله نداره

همیشه ایده آلم این بود که تعادلی بین ثروت جایگاه اجتماعی و خانواده برقرار کنم ... چه میدونستم که بی عرضه ام😭😭😭😭😭

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
۳۲ سالمه ... آره ۵ سال سابقه کار دارم. ۶ ماه پیشم رفتم سرکار بعد مدت کوتاهی سرپرست واحد خودم شدم و ...

من مخابرات خوندم یه دانشگاه خوب. ولی ناچار شدم انصراف بدم. مقطع ارشد. منم احساسم مثل توعه. ۷ سال تیزهوشان درس خوندم. همیشه پرتلاش بودم و میدونم که خیلی باهوشم. ولی جایی که دلم میخواد نیستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواست تا سن ۳۲ سالگی خانواده داشته باشم ... الان هوشحالم دوتا فرشته دارم ... چند وقت رفتم سر ...

برادر منم رتبه ش هشتصد ریاضی شد پلی تکنیک مهندسی خوند ارشد مهندسی هم گرفت اونم یه کارمند ساده س .میگه همه دوستام رفتن.زنش پیرش کرد 

آرزومه که بغلم کنی خودت....
نه دیگه کاریش نمیشه کرد شوهرم میگه بجاش کلی چیز میتونی یا  بدی به بچمون ولی من اگه زمان برگرده ...

ممن از زندگی م راضی ام دو تا جوجه ها رو با هیچی عوض نمیکنم ولی میگم کااااش بیشتر تلاش میکردم ... لعنت به ویار ... ویار منو بدبخت کرد خونه نشبنم کرد و از درس و کار عقب افتادم

همیشه ایده آلم این بود که تعادلی بین ثروت جایگاه اجتماعی و خانواده برقرار کنم ... چه میدونستم که بی ...

بی عرضه نیستی عزیزم. نگذار افسرده بشی. دوباره برگرد سر کار. رها نکن. مطمئنم همسرت یه کاری کرده یا چیزی گفته که الان انقدر ناراحتی. ولی اینو بدون که احساست گذراست. دوباره برو سرکار.

برادر منم رتبه ش هشتصد ریاضی شد پلی تکنیک مهندسی خوند ارشد مهندسی هم گرفت اونم یه کارمند ساده س .میگ ...

اخی😢😢😢باز پسرها تو جامعه اند راه رشد بازه ... ما زنها اسیر و زندانی خونه ایم ..

زنش چیکارش میکنه

بی عرضه نیستی همه تو شرایط تو همینن، تو ایران نمیشه اینجوری بود.

اخه خیلی ها رو دیدم پزشک اند استاد دانشگاه اند سه تام بچه دارن ‌‌‌...تو همین ایران ... حتما بی عرضگی منه دیگه

برادر منم رتبه ش هشتصد ریاضی شد پلی تکنیک مهندسی خوند ارشد مهندسی هم گرفت اونم یه کارمند ساده س .میگ ...

چه سخت. ولی شما جوری رفتار نکنید که بیشتر ناراحت بشه داداشتون. مگه خانومش چیکار میکنه؟

ممن از زندگی م راضی ام دو تا جوجه ها رو با هیچی عوض نمیکنم ولی میگم کااااش بیشتر تلاش میکردم ... لعن ...

هنوزم میتونی بری سر کار فوقش با یه گپ اگه بچه هات بزرگتر شدن این کار رو بکن من که کلا قید کار رو زدم ولی بعضی وقتا دوروبری هامو که میبینم حسرت میخورم که چرا خودم همه چی رو ول کردم و خونه نشین شدم 

اخه خیلی ها رو دیدم پزشک اند استاد دانشگاه اند سه تام بچه دارن ‌‌‌...تو همین ایران ... حتما بی ...

اونا حمایت خانواده خودشون یا همسرشونو دارن. یا پول دارن ذهنشون درگیری کمخری داره و برای بچه‌ها پرستار و ... میگیرن

من مخابرات خوندم یه دانشگاه خوب. ولی ناچار شدم انصراف بدم. مقطع ارشد. منم احساسم مثل توعه. ۷ سال تیز ...

ا وااااای بمیرم برا دل مون ...

چرا اینجوری شدیم ما😭😭😭

مامانم همه ش میگه تو جاه طلب نیستی

همه ش کسایی که دانشگاه های داغونی درس خوندن رفتن یه شغل ساده دارنو چنان می کوبه تو سرم ...میگم مامان جان من ۶ ماه پیش رفتم سر بهترین کار دیدی ک بخاطر بچم ول کردم نه تنبلم نه خنگم ... ولی بازم راه خودشو میره

اخی😢😢😢باز پسرها تو جامعه اند راه رشد بازه ... ما زنها اسیر و زندانی خونه ایم .. زنش چیکارش میکنه

بی ادب بد اخلاقه بی نزاکت .مثلا مامانمو میبینه سلام نمیکنه .تو خونه فحش میده جوری که برادرم میگه خجالت میکشم بگم فحشاش چیه

آرزومه که بغلم کنی خودت....