۳۲ سالمه ... آره ۵ سال سابقه کار دارم. ۶ ماه پیشم رفتم سرکار بعد مدت کوتاهی سرپرست واحد خودم شدم و ...
من مخابرات خوندم یه دانشگاه خوب. ولی ناچار شدم انصراف بدم. مقطع ارشد. منم احساسم مثل توعه. ۷ سال تیزهوشان درس خوندم. همیشه پرتلاش بودم و میدونم که خیلی باهوشم. ولی جایی که دلم میخواد نیستم.
نه دیگه کاریش نمیشه کرد شوهرم میگه بجاش کلی چیز میتونی یا بدی به بچمون ولی من اگه زمان برگرده ...
ممن از زندگی م راضی ام دو تا جوجه ها رو با هیچی عوض نمیکنم ولی میگم کااااش بیشتر تلاش میکردم ... لعنت به ویار ... ویار منو بدبخت کرد خونه نشبنم کرد و از درس و کار عقب افتادم
مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
همیشه ایده آلم این بود که تعادلی بین ثروت جایگاه اجتماعی و خانواده برقرار کنم ... چه میدونستم که بی ...
بی عرضه نیستی عزیزم. نگذار افسرده بشی. دوباره برگرد سر کار. رها نکن. مطمئنم همسرت یه کاری کرده یا چیزی گفته که الان انقدر ناراحتی. ولی اینو بدون که احساست گذراست. دوباره برو سرکار.
ممن از زندگی م راضی ام دو تا جوجه ها رو با هیچی عوض نمیکنم ولی میگم کااااش بیشتر تلاش میکردم ... لعن ...
هنوزم میتونی بری سر کار فوقش با یه گپ اگه بچه هات بزرگتر شدن این کار رو بکن من که کلا قید کار رو زدم ولی بعضی وقتا دوروبری هامو که میبینم حسرت میخورم که چرا خودم همه چی رو ول کردم و خونه نشین شدم
من مخابرات خوندم یه دانشگاه خوب. ولی ناچار شدم انصراف بدم. مقطع ارشد. منم احساسم مثل توعه. ۷ سال تیز ...
ا وااااای بمیرم برا دل مون ...
چرا اینجوری شدیم ما😭😭😭
مامانم همه ش میگه تو جاه طلب نیستی
همه ش کسایی که دانشگاه های داغونی درس خوندن رفتن یه شغل ساده دارنو چنان می کوبه تو سرم ...میگم مامان جان من ۶ ماه پیش رفتم سر بهترین کار دیدی ک بخاطر بچم ول کردم نه تنبلم نه خنگم ... ولی بازم راه خودشو میره
مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤